pudra.com 02.07.2010

Magic Form Nişantaşı'nda açıldı!

Magic Form, Nişantaşı Valikonağı Caddesi No:52’de yeni açtığı mağazasında sergilediği koleksiyonu ile iç dünyanızı renklendirmeye hazır olun!

Her kadın kendi masalının prensesidir mottosu ile 1952 yılından beri şıklığın ve sağlığın önemini bilen kadınlara ve genç kızlara hizmet veren MAGİC FORM içgiyim markası, Nişantaşında açtığı 3 katlı mağazasıyla kendinizi yeniden sevmeniz için yepyeni bir fırsat sunuyor.

Magic Form Nişantaşı'nda açıldı!

Rüya Alemi teması ile Nişantaşındaki mağazasında tecrübeli satış asistanlarının eşliğinde hizmet veren MAGİC FORM, içgiyimden, özellikli ürünlere, sporcu sütyenlerinden, yeni anneler için tasarladığı emzirme sütyenlerine, pijama ve gecelik koleksiyonuna kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip.




“Daily Basic”, “Elegance”, “Basic” ve “White” koleksiyonlarının yanısıra, uyuma gözlüğünden farklı tasarımlardaki terliklere kadar, kadının içdünyasını yansıtan ürünleri, pudra, mor, beyaz ve siyah renkler ile hayat buldu.

2011 İlkbahar/Yaz Koleksiyonunda, dantel ağırlıklı takımlar başrolü oynarken, özellikle desenin dantel ile birleşiminden doğan 70A’dan 90E bedene kadar tasarlanan ürünler sezonun canlılığını vurguluyor.












MAGİC FORM Genel Müdürü Handan Özgür Ercengiz “Biz MAGIC FORM prensesleri, mağazamıza gelen tüm diğer prensesleri en iyi şekilde ağırlamaktan gurur duyuyoruz. Sırf bunu vurgulamak için, mağazamızı ziyaret eden bütün misafirlerimizin ne kadar özel olduklarını hissettirmek ve ruhlarını dinlendirmek üzere, ödüllü tasarımcılar tarafından hayata geçirilen Cafe’mizde kendilerini sevgi ile ağırlıyoruz. Özellikle yaptığımız kahve sohbetlerinin tadına doyum olmuyor. Sevgi ile hizmet veren bir takımın üyesi olmaktan gurur duyuyorum.” diyor.

Türkiye’de Boyner ve Debenhams mağazalarının yanısıra 200’ü aşkın satış noktasında bulabileceğiniz Magic Form ürünleri ve Nişantaşı Valikonağı Caddesi No:52’de yeni açtığı mağazasında sergilediği koleksiyonu ile iç dünyanızı renklendirmeye hazır olun.

Magic Form
Valikonağı Caddesi No:52
Nişantaşı İstanbul


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER