15.06.2020

Melis Kaptanoğlu Kids'den yeni koleksiyon

Geleceğin güçlü ve tarz sahibi kadınlarına hitap eden Melis Kaptanoğlu Kids, Trendyol'a özel koleksiyon hazırladı.

Tasarımcı Melis Kaptanoğlu ve Trendyol, kız çocuklarının hayal dünyasına seslenen ve bu yaza damgasını vuracak yepyeni bir iş birliğine imza attı.
 
Melis Kaptanoğlu kids yeni koleksiyon

Londra Çocuk Moda Haftası’na katılan ilk Türk markası olarak global çapta üne kavuşan Melis Kaptanoğlu Kids’in kurucusu Melis Kaptanoğlu, Trendyol’a özel olarak 20 parçalık bir koleksiyon hazırladı. Geleceğin güçlü ve tarz sahibi kadınlarına hitap eden Melis Kaptanoğlu Kids, dinamik, ışıltılı ve rengarenk koleksiyonuyla kız çocuklarının gardıroplarını renklendirecek.
 
Melis Kaptanoğlu kids yeni koleksiyon

2008 yılından bu yana kız çocukları için Kids Fashion ve Kids Couture ürünler tasarlayan ünlü tasarımcı Melis Kaptanoğlu, “Kızlar Cumhuriyeti” mottosundan yola çıkarak özgün tasarımlarla adını dünya modasına duyurmuştu. Projesini renkli, hayat dolu ve hayalperest olarak tanımlaya Kaptanoğlu, Melis Kaptanoğlu Kids X Trendyol Koleksiyonu ile kız çocuklarına ışıltılı ve eğlenceli bir yaz müjdeliyor.

Tasarımcı Melis Kaptanoğlu’nun Trendyol için özel olarak tasarladığı 20 parçadan oluşan koleksiyon doğum günü, mezuniyet, parti ve diğer tüm özel günler için kıyafet arayışında olan kız çocuklarına birbirinden şık seçenekler sunuyor.

Modern zaman prenseslerinin hayal dünyasından ilham alan koleksiyon, sezon trendlerini modern ve şık tasarımlarla yorumluyor.
 
Melis Kaptanoğlu kids yeni koleksiyon

Neon renklerle sarı, pembe, kırmızı ve mavinin en sevilen tonlarının hakim olduğu koleksiyonda kullanılan canlı desenler göz dolduruyor.

Koleksiyonda payetli simli, pullu, taşlı ve farklı dokularla parlaklık yaratan hologram kumaşların öne çıktığı elbise, etek ve üstlere; gümüş ve altın renkli simler, pembe rugan deri ve göz kamaştıran taşlarla tamamlanan ayakkabılarla eğlenceli saç aksesuarları eşlik ediyor.
 
Melis Kaptanoğlu kids yeni koleksiyon

Zamansız çizgisiyle dikkat çeken ayakkabılar, elbise, etek ve taytlarla uyum içinde kombinlenebiliyor ve hareket özgürlüğü sağlayan yapısıyla çocukların aktivitelerine de rahatça uyum sağlıyor.

Işıltının ön planda olduğu koleksiyon, kız çocukları için hayat dolu bir dünyanın kapılarını aralayacak.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2