Pudra.com 06.05.2011

Modada e-alışverişin yeni keyfi: SCLSTORE

Sitenin öne çıkan özellikleri arasında; kararsız kalanlar için “Beden Garantili”, kombinler oluşturup arkadaşlarının da görüşlerini almak isteyenler için “Giydir Beni” gibi uygulamalar var.

Mağaza mağaza dolaşmaya saatlerini ayırmak istemeyen, zamanı kısıtlı olan, birçok ürünü karşılaştırmaktan ve kombinler oluşturmaktan keyif duyanlar için yepyeni özellikler sunan SCLSTORE.com açıldı!

Modada e-alışverişin yeni keyfi: SCLSTORE

İnternet’teki en büyük “departman mağazacılığı” girişimi olmak üzere yola çıkan SCLSTORE.com, Mayıs 2011’de 8 marka ve tekstilden takıya, büyük bedenden çantaya yüzlerce çeşit ürün ile müşterilerine merhaba dedi. İnternet’ten alışverişe yeni bir yorum katan SCLSTORE, alışveriş kadar içinde zaman geçirmenin de keyifli ve eğlenceli olacağı bir yapıya sahip. Kendi blogunu da barındıran, moda ile ilgili bilgi veren, kombinler yapmaya ve bu kombinleri Facebook üzerinden paylaşmaya da olanak tanıyan SCLSTORE’da ürünler, fotoğrafların yanı sıra video görüntüleriyle de sergileniyor.



Alanında ilk: Beden Garantili Satış ve Giydir Beni
“Beden Garantili Satış” ile SCLSTORE, iki beden arasında kararsız kalanlara iki ürünü birden gönderip, birini kargo ücreti bile ödetmeden geri almayı garanti ediyor. “Giydir Beni” uygulaması ise; seçilen ürünlerin canlı manken üzerinde kombinlenerek fikir edinilmesini sağlıyor. Ortaya çıkan kombinler ayrıca doğrudan Facebook’ta paylaşılarak arkadaş yorumları da alınabiliyor.

Outlet bölümü de var
SCLSTORE’da sezonun en yeni ürünleri öne çıkarken, Outlet bölümünde ise geçen sezona ait ürünler yüzde 50 ve üzeri oranlarda indirimlerle sunuluyor.

Her ay yeni bir kampanya
Her ay yeni bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıkacağı açıklanan SCLSTORE, getirdiği farklılıklar ve keyifli, güvenli alışveriş vaadi ile kadınların gözde alışveriş durağı olacağının güçlü sinyallerini veriyor.

İstediğiniz gibi ödeme yapabilirsiniz
2011 sonuna kadar 100’ü aşkın markayı ve 5 bin çeşit ürünü bünyesine katmayı planlayan SCLSTORE, havale/EFT ve kredi kartı ile ödemenin yanı sıra kapıda ödeme imkanı ile de müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkartmayı hedefliyor.


www.sclstore.com

Blog:
http://sevgiliblogg.sclstore.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER