@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 28.12.2010

Monotrend.com, dünya markalarını satıyor!

Online moda mağazası Monotrend.com, dünyaca ünlü yıldızların tercihi İtalyan giyim markası Siste’s ve Motel ile Amerikan giyim markası Miss Me’yi Türkiye’de satışa sunan tek alışveriş sitesi olarak hizmete girdi.

Monotrend.com, dünya markalarını satıyor! shopping 1
1/5
Modern hayatın yoğun temposunda alışveriş yapmak için vakit bulamıyorsanız, mağazalara ulaşmak için trafiğe girmek istemiyorsanız ya da oturduğunuz yerden rahatsız edilmeden alışveriş yapmak istiyorsanız doğru yerdesiniz! Monotrend.com; Amerikalı Miley Cyrus, İngiliz Mischa Barton gibi ünlü aktrislerin tercih ettiği markaları Türkiye’de ilk kez satışa sunuyor.

Sadece internet üzerinden satış ve destek hizmeti veren bir çevrimiçi güncel moda mağazası olan Monotrend.com; İtalyan giyim markası Siste’s ve Motel ile Amerikan giyim markası Miss Me ürünlerini, en yeni model seçenekleri ve geniş satın alma alternatifleriyle beğeninize sunuyor. Üstelik son moda orijinal ürünler evinize kadar ücretsiz olarak teslim ediliyor.

Monotrend.com’a üye olduğunuzda, anında 10 TL’lik indirim kuponu, tüm alışverişlerinizde MonoPuan kazanabiliyor, kampanya ve indirimlerden de anında haberdar oluyorsunuz. Ayrıca “Üye Olmadan Hızlı Alışveriş" seçeneği ile sisteme üye olmadan da dilediğiniz ürünü sepetinize ekleyerek satın alabiliyorsunuz.
Monotrend.com'a üye olduktan sonra ilk alışverişinizde ve alışveriş yaptıkça toplam tutar üzerinden kazandığınız "MonoPuan"larınızı ister biriktiriyor isterseniz de bir sonraki alışverişinizde kullanabiliyorsunuz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2