Pudra.com 14.07.2014

Nike 2014 Sonbahar Koleksiyonu ile spora hazırız!

Spor yaparken de stil sahibi olmak isteyen kadınlara Nike, 2014 Sonbahar Koleksiyonu’yla performans ve modayı buluşturan ürünler sunuyor.

Hepimiz spor yaparken performansımıza ve stilimize uygun kıyafetler giymek istiyoruz. Spor giysilerde en çok tercih edilen markalardan biri olan Nike, yeni koleksiyonuyla kadınların severek giyeceği ürünler sunuyor. Nike 2014 Sonbahar Kadın koleksiyonu, kadın sporcuların antrenman sırasında performans ve stili bir araya getirmelerine olanak sağlıyor. En iyi performansa ulaşmak için farklı branşlarda antrenman yapan kadın sporculardan esinlenilerek tasarlanan Nike Koleksiyonu'ndaki ürünler, her türlü spor dalında günlük kullanıma uygun çözümler üretiyor.

Nike tasarımcıları, ürünlerin iyi performans sunmanın yanı sıra iyi bir stili yansıtmalarına dikkat ediyor. Bu yaklaşım, kadın sporculardan alınan öneriler ve Nike Araştırma Laboratuvarı'nda elde edilen bilimsel verilerle fitness, koşu ve spor giyim tasarımlarının her birine aktarılıyor. Her tasarımın performansına ve tarzına uygun renkler, kumaş türleri seçiliyor. Kadın sporcuların özelliklerine ve ürünün hangi alanlarda kullanılacağına göre tasarımlar belirleniyor.

Nike 2014 Sonbahar Kadın Koleksiyonu'nu görmek için galerimize tıklayın.



Kadın sporculara en iyi uyum ve desteği sağlamak için iki yıldan fazla süren çalışmalarla oluşturulan beş farklı modelde sunulan Nike Pro Bra, koleksiyonun önemli parçaları arasındaki yerini alıyor. Ayakkabı ve tekstil tasarımlarında da yenilikçi çözümler üreten Nike, yoğun tempolu antrenmanlara özel Lunar Cross Element ve koşu için tasarladığı Lunar Glide 6 ile sporculara uygun ürünler olarak dikkat çekiyor. Kadın sporcuların antrenman sırasında sırt bölgesinin daha çok terlediğini fark eden Nike ekibi, bu bölgeye odaklanarak en iyi havalandırmayı sağlayan Nike Pro Hypercool Long-Sleeve Top’ı kadın sunuyor. Diğer Nike Pro tasarımları gibi bu tasarımda vücudu en iyi biçimde saracak şekilde yenileniyor. Üstün esneme ve rahatlık sunan Nike Dri-FIT Knit kumaşına sahip Nike Dri-FIT Knit Pant ve Nike Dri-FIT Knit Textured V-Neck Short Sleeve, vücudu en iyi şekilde sararak kadın sporculara dikkatleri dağılmadan konforlu bir antrenman sunuyor.

Yeni sezonda Nike’ın yüzü olan dünyaca ünlü manken ve balerin Karlie Kloss, “Koleksiyondaki her parça yaptığım farklı antrenmanlar için çok uygun.” diyor. Nike Training Club antrenörleriyle yaptığı yoğun çalışmalarının yanı sıra yogayı günlük rutininin bir parçası haline geldiğini belirten model, her gün kendi önüne hedefler koyup vücudunu bu şekilde geliştirmenin en iyi yol olduğunu dile getiriyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2