Pudra.com 01.06.2011

Online ayakkabı mağazası: Zizigo

Türkiye’nin en büyük online ayakkabı mağazası Zizigo, ücretsiz çift-yönlü kargo servisi, 365 gün iade imkanı ve 7/24 müşteri hizmetleri gibi sunduğu kolaylıklarla online alışverişte yeni bir dönem başlatıyor.

Türkiye’nin en büyük online ayakkabı mağazası www.zizigo.com’da seçkin uluslararası ve Türk ayakkabı markalarının 2000’den fazla modelde ürününe yer veriliyor. Zizigo’nun işbirliği yaptığı markalar arasında Türkiye’de dağıtım ağı çok geniş olmayan Türk markaları da yer alıyor. Kadınlar, erkekler ve çocuklar için her model ve renkte ayakkabının bulunabileceği Zizigo’da markaların yeni sezon modellerine yer veriliyor. Geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Zizigo, kullanıcılara mağaza mağaza gezmeden kolay, rahat ve keyifli ayakkabı alışverişi vaat ediyor.

Online ayakkabı mağazası: Zizigo



(BCBGeneration)

Türkiye’de bir ilk: Ücretsiz çift-yönlü kargo servisi ve 365 gün iade imkanı!
Benzerlerinden farklı olarak Zizigo, sipariş edilen ürünü 24 saat içinde kargoya vererek en kısa sürede kullanıcının elinde olmasını sağlıyor. Ayrıca ürün sayısı ne olursa olsun, www.zizigo.com’dan yapılan alışverişlerde hem satın alma hem de iade sürecinde ücretsiz kargo servisi sunuluyor.

Zizigo’nun 365 gün iade imkanı sunması da “Ayakkabı ayağıma olmazsa ne yaparım?” sorusunu ortadan kaldırıyor. Üstelik Zizigo’dan alınan ve iade edilmek istenen ürün, kullanıcının kapısından alınıyor! Bunun için ürünün iade poşetine konması ve 444 99 46 (ZZGO) numarasının aranması yeterli. Ürün iadesi durumunda para iadesi de anında gerçekleşiyor.


Müşteri memnuniyetine son derece önem veren Zizigo 7/24 müşteri servisi sunuyor ve her kullanıcının özel ihtiyaçlarını dikkate alıyor. Örneğin nişan alışverişi için Zizigo’yu tercih eden bir kullanıcı için sipariş edilen ayakkabılar nişana yetiştirildi. Basketbolcu bir kullanıcının sipariş verdiği özel ayakkabıları aynı gün içindeki maçtan önce teslim edildi. Van’dan çok yüksek tutarda alışveriş yapan ve siparişlerinin acil elinde olmasını isteyen müşteriye de siparişleri aynı gün içinde ücretsiz olarak uçakla gönderildi.



(NR39)

Nişan alışverişi için Zizigo’dan alışveriş yapan Tekirdağlı bir kullanıcı:
“Beklediğim ayakkabı tam zamanında elime ulaştı. Bana acil durum torpili uyguladığınızın farkındayım. Tüm Zizigo ekibine ilgi ve çabalarından ötürü çok teşekkür ederim.”

İnternet alışveriş alışkanlığı olmayan bir kullanıcı:
“İnternetten alışveriş yapan biri olmamama rağmen geçtiğimiz hafta içinde Zizigo’dan alışveriş yaptım ve beklentilerimin çok üstünde olduğunuzu gördüm. Öncelikle ürünüm siparişimden 1 gün sonra bana teslim edildi. İşin doğrusu siparişimin 3-4 günden önce elimde olmayacağını düşünmüştüm. Değiştirme yapmak için başvurduğumda da anında bana telefonla ulaşıldı ve yine 1-2 gün içerisinde çözümlendi. Ayrıca fiyatlar da çok uygun.”


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER