Pudra.com 30.11.2011

Ozan Doğulu’nun eşi Ece Doğulu Limango'da!

Özel alışverişin Türkiye’deki öncü adresi Limango, Gamze Saraçoğlu’nun Limango için özel olarak tasarladığı Purely sonbahar - kış koleksiyonunu tanıttı.

32 parçadan oluşan koleksiyon, 28 Kasım – 4 Aralık tarihleri arasında Limango Designers Studio’da satışa sunulacak. Ece Doğulu Gamze Saraçoğlu’nun Limango için özel olarak tasarladığı Purely koleksiyonu için ilk kez kamera karşısına geçti.

Ozan Doğulu’nun eşi Ece Doğulu Limango'da!

Gamze Saraçoğlu, Limango'ya özel tasarladı
Limango moda ve tasarım danışmanı Gamze Saraçoğlu’nun Limango için özel olarak tasarladığı Purely sonbahar / kış Koleksiyonu 28 Kasım – 4 Aralık tarihleri arasında Limango Designers Studio’da satışa çıkıyor. Sadece Limango Designers Studio’da satılacak olan koleksiyon için Ece Doğulu ilk kez kamera karşısına geçti. Toplam 32 parçadan oluşan koleksiyonda elbiselerden pantolonlara, eteklerden ceketlere kadar gündüz ve gece rahatlıkla kullanılabilecek parçalar yer alıyor. Siyah, bordo, gri, sarı ve saks renklerinin hakim olduğu koleksiyon, şifon deri karışımı ürünler, gold aksesuarlar ve trikolarla tamamlanıyor.

28 Kasım – 4 Aralık tarihlerinde limango.com.tr adresi üzerinden ulaşabileceğiniz tasarımların fiyatları 79 – 299 TL arasında değişiyor.

limango.com.tr’ye girip Designers Studio’ya göz atmadan alışverişinizi tamamlamayın!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER