Pudra.com 29.03.2012

Özel alışverişin adresi: Vipdükkan.com

Vipdükkan.com, hem logosunu hem de site tasarımını yeniledi. Bu köklü yeniliği, heyecanlı bir reklam filmiyle taçlandıran Vipdükkan.com'un yeni sloganı da dikkat çekici: “Dükkan Sizin”.

Giyimden aksesuvara, tekstilden kozmetiğe, dekorasyondan küçük ev aletlerine kadar birbirinden farklı pek çok ürün grubunu dükkanlarına taşıyan Vipdükkan.com; bugünden itibaren yepyeni görüntüsü ve yaklaşımıyla online alışveriş dünyasına farklı bir soluk getiriyor. En yüksek kullanıcı deneyimini ve hızlı alışveriş keyfini sorunsuz yansıtmak üzere yeniden tasarlanan Vipdükkan.com, test süresince de kullanıcılardan tam not aldı.

Özel alışverişin adresi: Vipdükkan.com

Yeni reklam filminde, eski moda sıradan alışverişten sıkılan bir genç kızın vipdükkan.com’un ayrıcalıklı dünyasıyla tanışması konu edilmiş. En seçkin markaların son moda ürünlerinin sergilendiği bu sanal mağaza, reklamdaki kıza yepyeni bir dünya sunuyor. Ürünlere dokunur dokunmaz, bir anda üstünde giyinilmiş halde bulmasıyla da bu alışveriş serüveninin hızı ve kolaylığı anlatılmış. Reklam filminde kullanılan müzik, Vipdükkan.com’un yeni kimliğine ve enerjik yaklaşımına uygun bir tempoda ilerliyor.

Reklam filmi





Şimdi dünya markalarını %90'a varan indirimlerle alma zamanı. www.vipdukkan.com'a tıklayıp hemen alışverişe başlayın. Ne de olsa "Dükkan sizin"...

www.vipdukkan.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER