Pudra.com 21.02.2011

Özel alışverişin parlayan yıldızı PriveMall açıldı!

Siren Ertan Haute Couture, A46, Kenneth Jay Lane, Vilebrequin, OYE-Open Your Eyes, Ferre gibi çok özel markaların ürünlerine özel indirimlerle sahip olabilirsiniz.




‘Private shopping’ sisteminde ayrıcalık yaratan PriveMall, Türkiye’de ilklere imza atıyor ve daha önce hiçbir özel alışveriş sitesinde satışa çıkmayan yüksek kalite markaları vitrinlerine taşıyor.

Giyim ve aksesuar üzerine
Yalnızca giyim ve aksesuar odaklı kampanyalar düzenleyen PriveMall, kaliteyi önemseyen, ne istediğini bilen, modayı yakından takip eden kadın ve erkeklere sesleniyor.





Türkiye’de sadece bir kaç satış noktası bulunan dünya markalarını, ‘limit edition’ modelleri, ‘haute couture’ kıyafetleri ve özel tasarımları vitrinlerine taşıyarak üyelerine ayrıcalık ve zaman kazandırıyor. PriveMall’da Siren Ertan Haute Couture, A46, Kenneth Jay Lane, Vilebrequin, OYE-Open Your Eyes, Ferre gibi seçkin markaların haftalık kampanyaları ve %75’e varan indirimleriyle karşılaşmak mümkün.

PriveMall’un ayrıcalıklı dünyasına adım atmak ve kaçırılmayacak fırsatlardan faydalanmak gerçek bir keyfe dönüşüyor ve üyelerine farklı bir deneyim yaşatıyor.


www.privemall.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER