pudra.com 07.04.2010

Pegasus'tan genç tasarımcılara müjde!

Pegasus Hava Yolları, 17 üniversitenin Moda Tasarım bölümü öğrencileri arasında bir yarışma başlatıyor!

Pegasus Hava Yolları genç tasarımcıları, geleceğin modacılarını çok sevindirecek bir yarışmaya imza atıyor! Kabin memuru üniformalarının tasarımını bu gençler arasında düzenleyeceği bir yarışma ile belirliyor.

Pegasus'tan genç tasarımcılara müjde!

Nisan ayında Türkiye’de tam 17 üniversitenin Güzel Sanatlar Fakülteleri Moda Tasarım bölümü öğrencileri arasında başlatılan yarışma sonrasında Pegasus yeni kabin üniformaları seçilecek. 1. Pegasus Uçan Genç Tasarımcılar Yarışması sonrasında Pegasus kabin memurlarının ünformalarına gençlik dinamizmi gelecek.

Jüri birbirinden başarılı moda tasarımcılarından oluşuyor
Yarışmanın jüri üyeleri arasında moda tasarımcıları Mehtap Elaidi ve Özgür Masur, Pegasus Havayolları Yöneticileri’nden Nurçin Özsoy ve Özlem Ersoylu Mutluer, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil Bölümü Yardımcı Doçent Yeşim Bağrışen, organizatör ajans Some Agency Başkanı Mehmet Alişan ve Aşk-ı Memnu dizisi stil danışmanı Deniz Marşan bulunuyor.

Yarışma Haziran ayında sonuçlanacak. Dereceye girenler Haziran ayının ilk haftasında Beyoğlu’nun özel mekanlarından The Hall’da düzenlenecek özel bir parti ile açıklanacak.

Yarışmanın ödülleri
Yarışmada birinci olacak üniversiteli tasarımcı 7.500 TL ve Paris’e 2 kişilik gidiş dönüş uçak bileti, ikinci 5.000 TL ve Londra’ya gidiş dönüş uçak bileti, üçüncü ise 2.500 TL ve Bodrum’a gidiş dönüş uçak bileti kazanacak.

Yarışmanın tüm detayları ve katılım şartları www.ucmasirasisende.com adresinden izlenebilir. Yarışmanın başvuru tarihleri 1 Nisan – 7 Mayıs olarak belirlendi. Tasarımların son teslim tarihi 7 Mayıs. Jüri 24 Mayıs tarihinde değerlendirmesini yapacak, Haziran’ın ilk haftasında sonuçlar Beyoğlu The Hall’da yapılacak parti ile açıklanacak.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER