@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.11.2015

Pudra Shop: Pazaryerimiz açılıyor, satıcı olun kazanın!

Pudra'nın mobil pazaryeri açılıyor! İlk 100 satıcıdan biri olun ve "marka elçisi" sıfatıyla özel satıcı imkanlarından faydalanın.

Sevgili Pudra okurları,

Pudra Shop: Pazaryerimiz açılıyor, satıcı olun kazanın!

Size bir sürprizimiz var! Pudra’da harika bir yenilik başlıyor. Dolabınızı yenileyebileceğiniz, beklenmedik fiyatlarla moda ürünlerini alabileceğiniz ya da satabileceğiniz Pudra Shop yakında açılıyor.
 

PUDRA SHOP’TA NELER OLACAK?

Kıyafetten çantaya, aksesuardan kozmetiğe, çocuk ürünlerinden el yapımı tasarımlara kadar binlerce ürün alınıp satılabilecek.  
 

KİMLER SATICI OLABİLİR?

Herkes. Kullanmadığımız her türlü moda, aksesuar ve kozmetik ürününü satabilirsiniz. Zayıfladığınız için artık büyük gelen Zara elbisenizi, geçen kış aldığınız Michael Kors çantanızı, antika fincanlarınızı ya da size uygun olmadığını düşündüğünüz MAC rujunuzu satabilirsiniz.
 

PUDRA SHOP NASIL ÇALIŞACAK?

Instagram'da alıştığınız basitlikle ve sadece cep telefonu ya da bilgisayarınızı kullanarak. Tek bir ürünü satışa çıkarmanız iki dakikadan kısa sürecek.
 

PUDRA SHOP’UN “MARKA ELÇİSİ" OLUN

Shop bölümümüzün ilk 100 satıcısı bir yıl boyunca "marka elçisi" sıfatıyla ayrıcalıklı konumda olacaklar. Ürünleri Pudra haberlerinin içinde öncelikli olarak yer alacak ve diğer satıcılardan farklı özel ticari şartlara sahip olacaklar. Siz de ilk 100 satıcıdan biri olmak isterseniz lütfen bize yazın. Dolabınızdaki hangi ürünleri satmak istediğinizi ve iletişim bilgilerinizi shop@pudra.com adresine mail attın. 

Hadi, şimdi dolabınıza ‘satıcı’ bir gözle bakın ve Pudra Shop’un "marka elçisi" olun. Kullanılmadan bekleyen kıyafetlerinizi nakite dönüştürün.
 
shop.pudra.com

Kıyafet dolabınızda kaç lira var 2


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER