Originalseconds.com 25.06.2012

Sahte Chanel nasıl anlaşılır?

İnternetten satışta çok rağbet gören markalar arasında Chanel de var. Yüzlerce doları sahte bir çantaya yatırmadan rehberimizi mutlaka okuyun.

Tüm satıcıların ürünlerin arkasında durması ve müşteri hizmetleri konusunda bilinçli olması gereklidir. Bilgilerini gizli tutan satıcılardan uzak durun.

Sahte Chanel nasıl anlaşılır?

Sizden gelen sorulara, ürünün orijinal olup olmadığına dair duyduğunuz endişeye cevap vermeyen satıcılarla alışveriş yapmayın. Bu tip sorulara cevap vermek satıcının görevidir.

Beyaz kağıt etiket
Ürünle birlikte gelen ve üzerinde model numarası, model ismi, renk, barkod ve fiyat bulunan beyaz kağıt etiket Chanel’in orijinal olduğunu gösterir. Üzerinde harfler bulunan metal etiket ya da harf baskılı deri etiketlerle gelen çantalar sahtedir.

Sadece havale ve banka çeki kabul eden satıcılardan uzak durun. Paypal yolunu tercih edin. Elektronik ya da telgrafla havale yöntemi de güvenli değildir.

Orijinal çantalar Chanel authenticity card (orijinal olduğuna dair kart) ve hologram etiket ile birlikte gelir. Kartla etiket üzerindeki seri numaraları birbirini tutmalıdır.

“Chanel Chanel”
Hologram etikette 2 tane altın CC logosu ve seri numaraları vardır. Ayrıca etiketin kenarında “Chanel Chanel” harfleri bulunur.

Etiketi kopartarak çıkartma veya sonra yeniden takmak istemeniz durumunda hologram etikete ve çantaya zarar vermemeniz imkansızdır.

Seri numaralı beyaz etiketler çantanın sahte olduğunu gösterir.

Beyaz Chanel harfleri bulunan siyah çanta kılıfı
Üzerinde beyaz Chanel harfleri bulunan siyah çanta kılıfı orijinaldir. Üzerinde siyah Chanel harfleri ve logosu bulunan beyaz renkli kılıf, çantanın sahte olduğunu gösterir.

Dikiş, deri, astar ve diğer parça detaylarına dikkat edin. Üst düzey kalite ve işçilik ürünün orijinal olduğuna işaret eder. Chanel söz konusu olduğunda kusurlu işçilik, düşük kaliteli malzeme kullanımına rastlamak neredeyse imkansızdır.

Chanel çantanızın onarımı ve uzun süreli kullanımı için gerektiğinde Chanel butiklerine başvurabilir, çantanızı bakım ve onarım servisine göndermelerini rica edebilirsiniz. Eğitimli personel size bu konuda yardımcı olacaktır.

Satın almadan önce araştırmayı, çeşitli fotoğraflarla karşılaştırma yapmayı ihmal etmeyin ve aklınızdaki tüm soruları çekinmeden satıcıya sorun.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER