Pudra.com 16.02.2012

"Senin sevgilin hangisi?" testi sonuçları açıklandı!

35 bin kişinin yanıtladığı Aşk Testi sonuçlarına göre “romantik” sevgililer ilk sırada yer alırken, onları “çocuksu” ve “modern” sevgililer izledi.

Üyelerine moda ve stil önerileri ile zengin bir alışveriş deneyimi sunan, en iyi markaları ve sezonun en iyi koleksiyonlarını büyük fırsatlarla üyeleriyle buluşturan 1V1Y.COM’un “İçinde Aşk Var “ butiğinde yer alan “Senin Sevgilin Hangisi? “ testi büyük ilgi gördü.


30 Ocak – 6 Şubat tarihleri arasında butikte yer alan “Senin Sevgilin Hangisi?” testini yapan 1V1Y.COM üyeleri sevgililileri ile ilgili soruları yanıtladılar, sevgililerinin karakterini çözdüler ve test sonuçlarına göre onlara en uygun hediye seçeneklerini keşfettiler.

35 bin kişinin yanıtladığı Aşk Testi sonuçlarına göre “romantik” sevgililer ilk sırada yer alırken onları “çocuksu” ve “modern” sevgililer izledi.

Bu üç karakter özelliğine sahip olanlara sunulan hediyeler arasından aşk temali tişörtler ve saat gibi eğlenceli ürünler en çok tercih edilenler oldu.

Bir Varmış Bir Yokmuş’a üye olmanız, en iyi markalara ve sezonun en iyi koleksiyonlarına kaçırılmayacak fırsatlarla sahip olmanız için adres: www.1v1y.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER