04.09.2018

Sorel'in sokak stili yeni sezonda şehri fethediyor

Sorel'in şık ve rahat botlardan, cesur sneaker'lardan oluşan zengin koleksiyonu sayesinde şehrin ışıkları yılın en soğuk günlerinde bile üzerinizde olacak.

Yeni sezonda şehrin caddelerini, sokak stiliyle fethetmek isteyen stil tutkunları, Colombia mağazalarında bulunabilen Sorel'in Sonbahar-Kış 18-19 koleksiyonu ile çabasız şıklığı yakalıyor! Yeni sezonun en favori rengi bordoya bürünen modern sneaker’lar ve botlar, sonbahar stilini tamamlıyor.

Yeni sezonda şehrin koşturması içinde şıklığından ödün vermeden konforu arayanların kurtarıcısı olan Sorel’in geniş ürün yelpazesi ile ister hafta sonu etkinliklerinde ister ofiste göz alıcı şıklık ve konforun keyfini yaşayacaksınız.

Sorel, çabasız şıklığın anahtarını sunan modern sneaker akımını yeni sezonda da sürdürüyor. Koyu bordo tonlarda, kalın taban yapısı ile dikkat çeken sneaker modelleri, cesur stili ile dikkat çekmeyi seven moda tutkunlarını bekliyor.

1962 yılında Kanada'da kurulmuş, fonksiyonelliği ve üstün işçiliği moda ile birleştiren bir marka olan Sorel'in şık tasarımları ile dikkat çeken sıcacık botları ise yaklaşan kışın soğuk yüzüne karşı geliyor. Sorel'in zengin koleksiyonu ile şehrin ışıkları yılın en soğuk günlerinde bile sizin üzerinizde olacak.

En kaliteli deriler ve keçe, yün gibi doğal içeriklerin mükemmel işçilik ile harmanlandığı Sorel Sonbahar-Kış 18-19 koleksiyonu sezonun en taze trendlerini modern şehirlilerin beğenisine sunuyor. Tüm Sorel ürünlerine Columbia mağazalarından ulaşabilirsiniz.

Sorel'in yeni sezonda çıkardığı bot ve sneakerlar modelleri ve fiyatlarını görmek için galerimize tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2