@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 12.08.2010

Starcity Outlet Center'a mutlaka gitmelisiniz!

Alışveriş merkezinde Beymen Seri Sonu Design, Mudo Outlet, Teknosa gibi büyük mağazalar başta olmak üzere toplam 153 adet mağaza bulunuyor.

Outlet fiyatlarıyla kısa zamanda alışveriş severlerin gözdesi haline gelen, Nisan 2010’da Yenibosna’da hizmete giren StarCity Outlet Center’a, Pudra ekibi olarak geçen ay bir ziyarette bulunduk.

Starcity Outlet Center'a mutlaka gitmelisiniz!

Gezdik, gördük, beğendik
Öğle saatinde gittiğimizden öncelikle zil çalan karnımızı doyurmak için 2.kata çıktık. Mostar Köftecisi'nde enfes köftemizi ve dondurmalı irmik tatlımızı yedik. Köftenin tadı hala damağımızda... Starcity'e giderseniz, Mostar'da mutlaka köfte yemelisiniz. Eğer lezzetlerini koruyabilirlerse meşhur Köfteci Ramiz'i sollarlar diyorum ben.
Kafe tarzı bir yerde oturmak isterseniz, giriş katında Cafe Crown bulunuyor. Hem iç, hem dış mekanı bulunduğundan oldukça ferah geldi gözümüze.

Gelelim alışveriş turumuza! En büyük Beymen Seri Sonu Design mağazası burada bulunuyor. Kesinlikle şunu söyleyebilirim ki, daha önce mağazalarında göremediğim kadar çeşitli ürünü burada görmenin şaşkınlığını yaşadım. Ayakkabı bölümü hem numara hem marka bakımından dipsiz bir kuyu gibi. Lanvin'den Chloe'ye, Marc Jacobs'tan Jimmy Choo'ya bir çok yıldız markanın indirimli ayakkabılarına sahip olabilirsiniz. Sözde indirim değil, gayet tatmin edici bir indirim var.

Kıyafet bölümünde ise, jean pantolonlar dikkatimizi çekti. 800 TL'lik Valentino jean pantolonu 100 TL'ye aldık, dersek?

İkinci durağımız Forever New mağazası. Şık gece elbiselerinin adresi bu mağazada straplez mini elbiseler, taşlı bluzlar ve aksesuvarlar çok hoşumuza gitti. Üstelik fiyatları o kadar uygundu ki, 60 TL'ye müthiş elbiseler vardı. Güzel oyuncu Sinem Kobal'da bu markanın elbiselerini sıklıkla giyiyor, ekranlarda görebilirsiniz.

Koton'a girdik ve çıktık! Çünkü Koton'un her zamanki gibi yığın görüntüsünden gözümüz korktu. Girersek saatlerce çıkamayız diye hemen kaçtık. Daha uzun bir vakittte bakmak üzere Koton'u başka bir ziyarete bıraktık.

Alt katta Esse'ye de uğradık. Esse'yi bilenler bilir, mutfak eşyasında çok zevkli seçenekler sunuyor.

Ofise dönmek zorunda olduğumuzdan alışveriş turumuzu maalesef tamamlayamadan Starcity'e buradan veda ettik. Birkaç mağaza bakmak bile neredeyse tüm günümüze mal oldu. Starcity'e kesinlikle bir gün yetmez!

Dünya markalarında 365 gün boyunca çok çeşitli indirim ve fırsatların yer alacağı alışveriş merkezinde Beymen Seri Sonu Design, Mudo Outlet, Teknosa gibi büyük mağazalar başta olmak üzere toplam 153 adet mağaza bulunuyor. Derimod, Kiğılı, Home Store, Stefanel, Diesel, Altınyıldız, Network, Koton, Penti, Bilstore, Adidas, Gant, Acquaverde, Carnevale, Retry Designer Outlet, Vepa Outlet, Nike, Hummel, Columbia, Benetton, Mavi Jeans, Little Big, Levis, Divarese, Esse, Bernardo, English Home, Burger King, Mostar Köftecisi, Gratis gibi yüzlerce büyük markalar yer alıyor.

Bölgenin tek 5M Migros’u da StarCity’nin içinde bulunuyor.


Mango'da geldi!
Ayrıca StarCity Outlet Center, çok sevilen ve beğenilen bir markaya daha kavuştu: Mango’nun outlet konseptli mağazası geçtiğimiz günlerde hizmete açıldı.

StarCity Mango’da geçtiğimiz günlerde Türkiye’ye gelen dünyaca ünlü gece kıyafeti tasarımcısı Zuhair Murad’a ait gece kıyafetlerini, ayakkabılarını en uygun fiyatlarda bulabilirsiniz.

StarCity’de açılan Mango Outlet’in diğer bir özelliği de 800 metrekarelik alanı ile İstanbul’un ikinci en büyük Mango Outlet mağazası olması.


StarCity’ye önümüzdeki günlerde birçok yeni marka gelecek: Desa, Kahve Dünyası, Shoes Center, Sahan, Ülker Shop…


Starcity Outlet Center
Adres: Köyaltı Mevkii Merkez Mahallesi Değirmenbahçe Cad. (Altınyıldız Fabrikası Karşısı) Kavak Sok. No:2 Yenibosna / İstanbul
Telefon: 0 212 603 40 40
www.starcity.com.tr




Seren Pak


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER