Pudra.com 31.01.2012

Stefanel'de Sevgililer Günü

Özgün tasarımlardan oluşan kadın koleksiyonuyla çok özel hediye seçenekleri tüm Stefanel mağazalarında sizleri bekliyor…

Sevgililer Günü kutlaması için hazırlık yaparken ya da sevdikleriniz için özel bir hediye ararken Stefanel’in farklı tarzlara yönelik kadın koleksiyonu seçiminize yardımcı oluyor. Stefanel, sevdiklerini mutlu etmek isteyenlere avantajlı alışveriş fırsatları yaratıyor.

Stefanel'de Sevgililer Günü

Özgür ruhun simgesi tasarımlarla kendi stilini yaratan Stefanel tutkunları, her ortamda ayrı bir çekicilik sergiliyor. Sezonun gözdesi, sade ve asil bir şıklık sergileyen, rahat kullanımlı organik kaşmir trikolar en güzel hediye alternatiflerini oluşturuyor. Tunik havası yaratan kazaklar, mini elbiseler, hatta gece elbiseleri ile kombinlenebilen hırkalar da cazip seçenekler arasında yer alıyor.

Manto, mont ve kaban koleksiyonundan ya da soğuk günlerin vazgeçilmezi şapka, bere, şal ve eldiven modellerinden yapacağınız seçimle de güzel bir sürpriz hazırlayabilirsiniz.

Stefanel seçkin kadın koleksiyonuyla, sevdiklerine hem güzel hem şık bir sürpriz yapmak isteyenleri tüm mağazalarına bekliyor.

Stefanel kış sezonunda indirim devam ederken, yeni sezona göz atmak ister misiniz? O halde tık tık:Stefanel 2012 İlkbahar Yaz Koleksiyonu


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER