Pudra.com 06.05.2015

Sunglass Hut’dan Anneler Günü’ne özel kampanya

Sunglass Hut Anneler Günü'ne özel "Her şey annemle başladı" adlı bir kampanya düzenledi. Kampanyanın fotoğraflarında, markanın uluslararası yüzü Georgia May Jagger, kardeşleri Lizzie ve James yer aldı.

Sunglass Hut'ın #HERŞEYANNEMLEBAŞLADI Anneler Günü kampanyası hem annesini hem de tatil bavulunu düşünenler için güzel bir fırsat sunuyor. İlham kaynağını annelerden alan ve sadece 3 gün boyunca (8-9-10 Mayıs 2015) sürecek olan bu kampanyada 500 TL ve üzerinde bir güneş gözlüğü satın aldığınızda, mağazalardaki kırmızı etiketli seçili ürünlerden dilediğiniz güneş gözlüğü size hediye ediliyor. Sınırlı sayıda ürün için geçerli bu kampanyadan faydalanarak, hem annenizi hem de kendinizi sevindirebilirsiniz.

Sunglass Hut’dan Anneler Günü’ne özel kampanya

"Her Şey Annemle Başladı" kampanyasının fotoğrafları, moda fotoğrafçısı Sebastian Kim tarafından Cher Coulter’in stil danışmanlığıyla Los Angeles’te çekilmiş. Fotoğraflar; Georgia May, Lizzie ve James’in birbirlerine bağlı, neşeli ve doğal hallerini anlatıyor. Görüntülerde sergilenen güneş gözlükleriyse Chemical Pastel olarak adlandırılmış sezon trendini yansıtıyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER