@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 13.06.2013

Tatil alışverişi için öneriler

Tatil zamanı yaklaşıyor. 2013 yaz modasına uygun tatil kıyafetleri ve plaj aksesuarlarını seçtik. Bikiniler, gözlükler, plaj çantaları, şapkalar, elbiseler... Tatil bavulu için ihtiyacınız olan her şey Pudra.com'da!

Yılın en sevdiğimiz ayları geliyor. Planlar çoktan yapıldı. Ege mi, Akdeniz mi, yoksa uzak denizler mi derken her şey ayarlandı. Şimdi sıra tatil bavulunda nelerin olacağına geldi. 2013 sezonunun öne çıkan trendlerinden yararlanarak küçük bir alışveriş listesiyle kendinizi tamamen yenileyebilirsiniz.

Pudra.com editörleri olarak gözlükten şorta, plaj elbisesinden bikiniye, gömlekten plaj aksesuarlarına kadar pek çok ürün seçtik.

Tatil bavulunda olması gerekenler listemize bakıp ihtiyacınız olanları belirleyin ve tatil bavulunuzu hazırlamaya başlayın.



Tatile çıkmadan önce yanınızda götüreceğiniz kıyafetler tatilinizi ne kadar süreceğine ve nerede kalacağımıza göre değişir. Unutmayın! Ne kadar çok kıyafet alırsanız tatilinizi o kadar karmaşık hale getirirsiniz. Kıyafetlerinizi kombin yaparak bavulunuza koyun. Bazı anahtar parçaları farklı kombinlerde kullanarak bavulunuzu küçültebilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2