Pudra.com 24.05.2011

Tchibo'dan şık mı şık aksesuarlar

Ayakkabıdan çantaya kadar bir kadının vazgeçilmezi olan tüm ürünler bu hafta Tchibo’nun yeni teması “Aksesuar Şıklığı”’nda…

İçinizi ısıtan yaz günleri yaklaşırken tarzınızı yenilemeye hazır mısınız? Tchibo, yaz günlerinde rahatlıktan ödün vermeden şıklık arayanları, birbirinden güzel aksesuarla buluşturuyor. Tchibo’nun “Aksesuar Şıklığı” temasında bulunan, yazın ışıltısını ve renkliliğini yansıtan aksesuarlar, 30 Mayıs Pazartesi’den itibaren www.tchibo.com.tr online alışveriş noktasında; 1 Haziran Çarşamba’dan itibaren ise tüm Tchibo mağazalarında satışa sunuluyor.

Tchibo'dan şık mı şık aksesuarlar

Klasikten spora birçok tarzın tamamlayıcısı olan Tchibo’nun yeni temasında, sezonun renklerini yansıtan birbirinden şık ve rahat sandaletler, babetler, spor ayakkabılar ve topuklu ayakkabılar, giysilere hava katan bilezikleri, saatler ve kemerler, farklı renklerdeki kullanışlı çantalar, gün boyu rahat ettirecek pantolonlar dikkat çekiyor. Tchibo’nun “Aksesuar Şıklığı” temasında fiyatlar 14,95 TL’den başlıyor.


Saat: Değişebilir camları ve Quarz mekanizması olan saatin parlak plastik kayışı, seramik görünümünde gövdesi saate şıklık katıyor. Tarih göstergeli saat, üç bara kadar su geçirmiyor. Beyaz renkteki saatin fiyatı, 59,95 TL.


Sandalet: Kaliteli imitasyon nubuktan üretilen sandalet, destekli iç tabanı sayesinde giyim konforu sunuyor. Konçlu ve kemerli topuk kısmına sahip taba renkteki sandalet, 37-38-39-40-41 numara seçenekleri ile sunuluyor. Fiyatı: 69,95 TL.



Omuz Çantası: Bir çanta ile birçok farklı şekil yaratılabiliyor. Çapraz asarak da kullanılabilen ve taşıma askısı uzunluğu ayarlanabilen çanta lila ve gri renk seçenekleri ile sunuluyor. Fermuarlı ana bölmesi, iç kısmında fermuarlı bölme ve iki adet gizli cebi, dış kısmında iki adet fermuarlı bölmesi bulunan çantanın süs kilidi ve zımbaları çantaya şıklık katıyor. Fiyatı: 49,95 TL.

Babet: Rahat deri iç tabanına sahip leylak rengindeki babet, 37-38-39-40-41 numara seçenekleri ile sunuluyor. Fiyatı: 39,95 TL.

www.tchibo.com.tr


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER