17.05.2019

Tommy Hilfiger X Zendaya ortaklığıyla hazırlanan elbise koleksiyonu

Renkli koleksiyonu ile kalpleri fetheden Tommy Hilfiger, Zendaya ile hazırladığı yeni koleksiyonda 70'li yılların Amerikan pop kültürüne gönderme yapıyor.

2019 yılı başında tanıttığı renkli koleksiyonu ile kalpleri fetheden Tommy Hilfiger, Zendaya ile hazırladığı yeni koleksiyonda 70’li yılların Amerikan pop kültürüne gönderme yapıyor.

Kruvazeler, beyaz gömlekler, dökümlü ve kemerli jarselerden blok renkli boyundan çapraz bağlı elbiselere kadar pek çok farklı parçayı bir arada görebildiğimiz Tommy X Zendaya koleksiyonunda feminen elbiseler hem geçmişe olan özlemi kucaklarken, güçlü ve özgüvenli bir görünüm yaratıyor.
 
İlk olarak Tommy’nin İlkbahar 2019 koleksiyonunu sunduğu TOMMYNOWS defilesinde görme fırsatı yakaladığımız Zendaya ortaklığının ürünleri, artık Türkiye’de yer alan seçili Tommy mağazalarında da yerini aldı.
 
Paris TOMMYNOW Defilesi - Tommy X Zendaya Koleksiyonu
Paris TOMMYNOW Defilesi - Tommy X Zendaya Koleksiyonu
 

Paris’te gerçekleşen Tommynow defilesi “gördüğünü al” konseptinde ve 1973 yılında gerçekleşen Battle of Versailles defilesini ve podyuma çıkan Amerikalı modellerin etkileyici duruşunu kutlama ve onurlandırma niteliğindeydi.
 
Tommy X Zendaya Koleksiyonu - Yeşil ElbiseFotoğraf galerimizde daha detaylı bir şekilde inceleyebileceğiniz seçili elbiseler aynı zamanda tommy.com adresinde online olarak da satışa sunuluyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2