@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 14.03.2014

Topshop ve Adidas Originals işbirliği

Adidas Original'ın Topshop için hazırladığı 20 parçalık 2014 İlkbahar-Yaz özel koleksiyonu Nisan'da satışta. Bol desenli ve renkli koleksiyonu Pudra.com ekibi çok sevdi.

Moda dünyasındaki spor akımdan etkilenen son marka Topshop oldu. Nisan ayında satışa çıkacak özel bir koleksiyon için Adidas'la anlaştı. Feminenliği rahatlıkla birleştiren 20 parçalık Adidas Originals Topshop Koleksiyonu Pazar kombinlerine fazlasıyla şıklık katacak parçalardan oluşuyor. Biz baskılı tişörtleri ve grafik desenli sweatshirt'leri çok sevdik.

Koleksiyonda, Adidas arşivlerinden çıkartılarak yeniden yorumlanan grafitiler, logolar ve desenler şehrin yüksek temposuna ayak uyduruyor. Gizli cepler kullanım rahatlığı verirken, hafif bol kesimli tasarımlar giydiklerinizin içinde rahat etmenizi sağlıyor. Beyaz, yeşil ve uçuk pembeden oluşan renk paleti Londra'nın yağmurlu havasına renk katıyor.

Şimdi gelin Adidas Originals Topshop Koleksiyonu'na yakından bakalım.



Topshop ve Adidas Originals’ın birlikte çalışması ve birbirinden ilham almasıyla modanın ve spor giyimin mükemmel birlikteliği ortaya çıkıyor. Koleksiyon, Nisan ayından itibaren Nişantaşı, Beyoğlu, Akasya ve Suadiye Topshop mağazalarında satışta.

Koleksiyonun hikayesini tasarımcısından dinlemek ve yaratıcı kombinleri görmek için video'yu izleyebilirsiniz.

POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2