@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 07.01.2011

Türkiye'nin en şık alışveriş sitesi: Beyazkutu.com

Beyazkutu.com dünyaca ünlü giyim, ayakkabı ve aksesuar markalarının "yetkili" internet perakende satış sitesi. Beyazkutu.com hakkında herşey Pudra.com'da.

Beyazkutu.com, dünyaca ünlü yabancı giyim, ayakkabı ve aksesuar markalarının sezon ürünlerini ve buna ilaveten başka hiçbir yerde olmayan en özel koleksiyonlarını, modayı yakından takip eden, iyi giyinmeyi ve şık olmayı seven kişilere internet üzerinden sunan bir alışveriş sitesi.

Türkiye'nin en şık alışveriş sitesi: Beyazkutu.com

Beyazkutu.com'da diğer outlet/sezon sonu indirimli web sitelerinden biri mi?
Beyazkutu.com, internette bir çoğuna rastladığımız ve sayısı günden güne artan; sezon sonu, eski moda veya defolu ürünler satan web sitelerinin aksine, "Online Alışveriş Merkezi" konsepti içinde, Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen moda markalarının SEZON ÜRÜNLERİNİN satıldığı AVM’lerinde dolaşıp en şık mağazalara girer gibi alışveriş yapmanızı sağlayan bir site.

Beyazkutu.com’u Türkiye’de ilk ve tek yapan özellik; diğer bazı web servisleri gibi "özel satış /private shopping" başlığı altında, herhangi bir markaya ait bir takım sezon sonu, stok fazlası, eski ya da defolu ürünleri değil, dünyayla aynı anda mağazalarda satışta bulunan SEZON ÜRÜNLERİNİ bir tuşla evinize getirmesi. Ayrıca Beyazkutu.com' da mevcut sezon ürünlerinin yanı sıra, herhangi bir markaya ait bir takım indirimli ürünleri değil, dünyanın en seçkin ve ünlü markalarına ait bazı özel ürünlere İNDİRİMLİ olarak da sahip olabilirsiniz.

Hangi markalar var?
Beyazkutu.com’da onlarca markanın yüzlerce modelini bulursunuz. Her gün, her hafta ve her ay yeni markalar ve yeni ürünler eklenen Beyazkutu.com ’da başka bir alışveriş sitesinde bulamayacağınız kadar çeşitle karşılaşabilirsiniz. Türkiye’de online ya da offline olarak başka hiçbir yerde hiçbir şekilde satışı olmayan bazı yabancı markaları da sadece beyazkutu.com ayrıcalığıyla internet üzerinden satın alabilirsiniz.

Beyazkutu.com'dan alışveriş yapmanın avantajları neler?
Beyazkutu.com’a üye olarak dünyanın en son moda trendlerinden haberdar olmanın yanı sıra, yine dünyanın en önemli markalarının sezon ürünlerine ve bazı avantajlı ürünlerine Paris, Milano, New York gibi moda başkentlerine gitmeden evinizden bir tık yardımıyla ulaşabilirsiniz.

Ayrıca bu alışveriş ayrıcalığına davet edeceğiniz her arkadaşınızın yapacağı ilk alışverişten 10 TL değerinde beyazpuan kazanabilir, siz de her yaptığınız alışverişin %10’u kadar beyazpuanın sahibi olabilir ve kazandığınız beyazpuanlarınızı beyazkutu.com’dan yapacağınız tüm alışverişlerinizde gönlünüzce kullanabilirsiniz. NOT: beyazpuan çok yakında aktif olacaktır!

Üye olmak gerekiyor mu?
Beyazkutu.com’dan alışveriş yapabilmek için diğer bir çok web sitesinin aksine üye olmanız zorunlu değildir. Bu sayede üye olmadan da hemen bu eşsiz alışveriş deneyimine başlayabilir ve siparişinizi verebilirsiniz. Ancak üyelik avantajlarından faydalanmanız için üye olmanızı tavsiye ederiz. Sitemize üye olmanız halinde, Beyazkutu.com’a özel kampanyalardan, yeni ürünlerden, en son moda trendlerinden herkesten önce ve özel olarak haberdar olabilir, arkadaşlarınızı da bu farklı tecrübeye davet edip ‘beyazpuanlar’ kazanabilir ve alışverişlerinizde doya doya harcayabilirsiniz.


www.beyazkutu.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER