Pudra.com 21.11.2011

TV yıldızlarının kıyafetleri Stefanel Astoria’da sizi bekliyor!

Markanın sponsor olduğu dizilerde ünlü oyuncuların giydiği ürünler, Stefanel Astoria mağazasında sergileniyor. Bu giysileri Astoria Stefanel’de istediğiniz zaman inceleyebilir, dilerseniz satın alabilirsiniz.

Şıklığı kadar rahatlığına da önem veren, kendi tarzını yaratmayı seven şehirli kadınların gözdesi Stefanel, tasarımlarıyla pek çok popüler TV dizisinin tercihi olmaya devam ediyor.

TV yıldızlarının kıyafetleri Stefanel Astoria’da sizi bekliyor!

Stefanel’in kıyafet sponsorluğunu üstlendiği yapımlar arasında geçtiğimiz sezonun en çok seyredilen dizileri ve en sevilen yıldızları yer alıyor. Çocuklar Duymasın-Pınar Altuğ, Adını Feriha Koydum-Deniz Uğur, Kızım Nerede-Ece Uslu, Gönülçelen-Tuba Büyüküstün, Nuri-Meltem Cumbul, bu dizi ve yıldızlardan sadece birkaçı…

Fatmagül’ün Suçu Ne, Lale Devri, Kızım Nerede ve Ezel’in oyuncularını da giydiren Stefanel, yeni dönemdeyse Kuzey&Güney, Bir Çocuk Sevdim, İffet, Anneler ve Kızları, Umutsuz Ev Kadınları gibi iddialı yapımların kıyafet sponsorluğunu üstleniyor.

Astoria Stefanel'den satın alabilirsiniz!
Tüm bu dizilerde kullanılan tasarımlar ve ünlü oyuncuların giydiği kıyafetler Stefanel’in Astoria mağazasında sizi bekliyor. Markanın sponsor olduğu dizilerde ünlü oyuncuların giydiği ürünler yıldızlarla işaretlenmiş bir şekilde dizi yayınlandıktan sonra Astoria mağazasında sergileniyor. Yıldızlı ürünleri Astoria Stefanel’de istediğiniz zaman inceleyebilir, dilerseniz satın alabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER