@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.01.2012

Uniqlo, Türkiye'ye gelsin artık!

Japon giyim markası Uniqlo, tüm dünyada fırtına gibi esiyor ama henüz Türkiye'de mağazası yok. Haydi, Uniqlo'yu yakından tanıyalım!

Uniqlo'yu şimdiye kadar duymamış olabilirsiniz ama bundan sonra daha çok duyacaksınız. Japon giyim markası Uniqlo, tüm dünyada online en çok satın alınan markalardan biri. Hatta yurtdışında Türklerin en çok alışveriş yaptığı marka imiş, son zamanlarda...

Uniqlo, Türkiye'ye gelsin artık!
Charlize Theron Uniqlo kampanyasında (2010)

Sade, spor ama kaliteli, kaliteyi uygun fiyata satın almak isteyen, ayrıca trendleri takip edenler Uniqlo'nun her sezon farklı temalarda çıkardığı koleksiyonları kaçırmıyorlar. Gap gibi tasarımlarında bol renk kullanan Uniqlo, Charlize Theron ve Orlando Bloom gibi yıldızları kampanyasında oynatarak da büyük ses getirdi.











Farklı isimleri kapsül koleksiyon hazırlaması için davet eden Uniqlo, son birkaç sezondur Jil Sander'la çalışıyordu. 2011-2012 Sonbahar Kış markanın Jil Sander ile çalıştığı son sezon oldu. Jil Sander'ın ardından 2012 İlkbahar Yaz sezonu için yeni bir isim düşünülmüş bile: Undercover markasından Jun Takahashi.

Uniqlo Türkiye'ye gelsin bir an önce!

www.uniqlo.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER