pudra.com 07.05.2010

Unknowndesigners geliyor!

Yeni stil ve tasarımlarıyla modaya yeni bir soluk getiren “unknowndesigners”, yeni koleksiyonunu BYOTEL’de ilk kez tanıtıyor.

Unknowndesigners markasını yaratan 5 modacı, uzun zamandır hazırladıkları 2010 bahar koleksiyonunu 10 Mayıs’da BYOTEL’de bir hafta süreyle tanıtacak.

Unknowndesigners tasarımlarından 24 tanesini görmek için tıklayın.

1996 yılında İtalya’nın ünlü moda tasarımı okulu Istituto Marangoni ’den mezun olduktan sonra tekstil sektöründe çalışmalarını sürdüren Ebru Ataç, 10 Mayıs’da düzenleyecekleri ilk açılışları için son derece ince, zarif ve farklı çizgiler taşıyan özel bir koleksiyon hazırladıklarını belirtti.



Yeni koleksiyon, farklı renklerde, Swaroski taşlarla bezenmiş, zarif ve modern tasarımlardan oluşuyor. Ayakkabı, tişört, takı gibi geniş bir yelpazede hazırlanan koleksiyondaki parçaların birbiriyle uyumu dikkat çekiyor.

Özel ve farklı tasarımlarına 2010 yılında başlayan Unknowndesigners, modadaki en son gelişmeleri özgün bakış açısıyla tasarımlarına yansıtıyor. Kullanılan tüm malzemeler ise orijinal İtalyan ve Fransız markalarından oluşuyor.



Unknowndesigners’ın kurucusu Ebru Ataç markayı şöyle anlatıyor: “Ben ve arkadaşlarım Gonca Yurttaş, Zeynep Peker, Merve Şerbetçi ve Tuğçe Altıntaş olarak 2010 ilkbahar-yaz modasını kendi çizgimiz ve bakış acımızla tasarlayıp yepyeni bir kreasyon hazırladık. Birbiriyle kombine edilebilen her yaş grubuna uygun tasarımlarımızla Unknowndesigners bomba gibi geliyor!"


Tasarımlar, 10 Mayıs Pazartesi günü BYOTEL’de bir hafta süreyle satışa sunulacak. Moda severlere duyurulur!

İletişim: unknowndesigners@hotmail.com


ByOtell
Saniye Ermutlu Sok. No:3 Kozyatağı/İstanbul
Tel: 0 216 571 61 00



Unknowndesigners tasarımlarından 24 tanesini görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2