Pudra.com 13.06.2011

V2K designers, online mağazasını açtı!

V2K designers, modayı online alışveriş sitesine taşıyor. A’dan Z’ye moda dünyasının en ünlü ve en yeni markaları, şimdi V2K designers mağazalarının yanı sıra, shop.v2Kdesigners.com.tr adresinde...

Yoğun iş hayatı, yüksek tempolu şehir yaşantısına küçük alışveriş seansları ile mola vermek, çoğu zaman kolay olmuyor. Özellikle de sevdiklerinize hediye alışverişi yapmak söz konusu olduğunda, bazen hiçbir zaman “doğru zaman” olmuyor. Alışverişin keyifli bir aktivite olduğu kadar, gerektiğinde acil ihtiyaçlara çözüm bulmak olduğunu da bir kez daha hatırlatan V2K designers, şimdi bu keyfi, shop.v2kdesigners.com.tr adresinde, hızlı ve kolay çözümler üreten bir dijital platforma taşıyor.


Kadın ve erkekler için hazır giyimden, jean’e, ayakkabı, çanta ve aksesuara kadar uzanan geniş bir ürün yelpazesi sunan V2K designers SHOP ONLINE sitesinde, aynı zamanda markalara göre de arama yapabiliyorsunuz. Alexander Wang T-shirt’ünüz ile birlikte giymek için bir J Brand jean ya da Rick Owens Drkshdw jean’inizin altına bir çift Common Projects ayakkabı almak istediğinizde, markalara göre sıralama hayatınızı daha da kolaylaştırıyor.


shop.v2kdesigners.com.tr


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER