Pudra.com 19.05.2011

Vakkorama'da online alışveriş zamanı!

Vakkorama modayı online alışveriş sitesine taşıyor. Vakkorama etiketli kreasyonların yanısıra, dünya markalarının İlkbahar/Yaz 2011 koleksiyonları da, şimdi bir “tık” kadar yakın!

Vakkorama imzalı bir ekose gömlek, J Brand’in en yeni modeli Gigi, New Yorklu tasarımcı Amy Smilovic’in markası Tibi’den bir elbise, Ben Sherman koleksiyonundan bir çift lastik ayakkabı… Hepsi ve daha fazlasını, artık sadece size en yakın Vakkorama mağazalarında değil, nerede olursanız olun size çok çok yakın Vakkorama Online Shop sitesinde de bulacaksınız.

Vakkorama'da online alışveriş zamanı!

Mayıs 2011 itibariyle hizmete başlayan Vakkorama Online Shop, hızlı ve güvenli alışverişin yanısıra, Vakkorama mağazalarındaki çeşitliliği de ekran aracılığı ile karşınıza getiriyor.

Vakkorama Online Shop’ta, Kadın ve Erkek ürün grupları ya da marka bazlı arama yapabiliyor, hangi gömleği, hangi pantolon ile birlikte kullanacağınızdan emin olmadığınız durumlarda, site içinde yer alan "look book" ayrıcalığından faydalanabiliyorsunuz.

Vakkorama Online Shop kullanıcıları, ayrıca çok yakında Vakkorama H2O ürünlerini de bir “tık”la satın alma şansına sahip olabilecekler ve fırsat ürünleri bölümünde özel indirimlerden faydalanabilecekler.

Mutlu ve hızlı alışveriş için adresiniz: shop.vakkorama.com.tr


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER