Pudra.com 12.09.2014

Victoria's Secret'ın yeni spor sütyeni: Incredible Front-Close

Victoria's Secret'ın yeni, önden fermuarlı Incredible Front-Close sütyeniyle spor yaparken hem seksi hem de rahat olmak artık daha kolay.

Spor yaparken rahat olmamız performansımızı çok etkiliyor. Rahatlığımız aslında seçtiğimiz spor kıyafetleriyle doğrudan ilgili. Spor yaptıktan sonra bir de soyunma odasında terli vücudumuzdan spor kıyafetlerini çıkartma kısmı var ki, hiç anlatmayalım. Daracık spor sütyenlerini terli vücuttan çıkarmanın nasıl zor olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Victoria’s Secret'ın yeni, önden fermuarlı Incredible Front-Close spor sütyeni bu sıkıntıya son verecek gibi görünüyor.

Victoria's Secret'ın yeni spor sütyeni: Incredible Front-Close

victorias secret incredible front close spor sutyeni sutyen yeni

Incredible Front-Close önden fermuarlı sütyeni, spordan sonra terli vücuttan çıkarmak oldukça kolay. Yumuşak ve tahrişi önleyen elastik sırt bantı spor yaparken rahatlık sağlıyor ve gizli balenler vücuda destek veriyor. Body-Wick teknolojisiyle geliştirilen sütyen, spor yaparken serin ve kuru kalmanızı sağlarken aynı zamanda file astar ve nefes alan pedleri sayesinde cildinizin de hava almasını kolaylaştırıyor. Hoş tasarımıyla kendinizi spor yaparken de seksi hissediyorsunuz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER