@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 08.12.2011

Yeni alışveriş sitesi: Clubboon.com

En yeni alışveriş sitesi Clubboon.com'da yılbaşı için yüzlerce hediye seçeneği var. Clubboon'da giyim ve aksesuardan, ev dekorasyonuna; mekan ve etkinliklerden, tatile kadar çok özel fırsatlar bulabilirsiniz.

Özel alışveriş siteleri tırmanışta, sürekli yeni siteler açılıyor. Bu durum biz masa başı çalışanları, alışverişe vakit bulamayanları, pratik alışverişi sevenleri internetten alışveriş çılgınlığına sürüklese de, online alışverişten vazgeçecek gibi görünmüyoruz. Şimdi bu sitelere bir yenisi daha eklendi: Clubboon.com.

Yeni alışveriş sitesi: Clubboon.com

Clubboon; “özel alışveriş hizmetleri”, elit marka ve hizmetleri, çok özel fiyatlarla sizlerin beğenisine sunuyor. Clubboon'da giyim ve aksesuvardan, ev dekorasyonuna, mekan ve etkinliklerden, tatile kadar çok özel fırsatlar var.

İlk gelen ilk alır!
Tüm bu ayrıcalıklardan faydalanmak için üye olmanız gerekiyor ama dert etmeyin, üyelik ücretsiz! Kampanya usulü, ilk gelen ilk alır prensibiyle çalışıyorlar; bu da alışveriş eğlencesinin bir parçası. Üstelik Bonus'a +3 taksit var!

Alışveriş keyfini sonuna kadar yaşayın
Sitenin amacı, özel alışveriş keyfini sonuna kadar yaşatmak. Bunun için yapmanız gereken tek şey günlük gönderilen kampanya duyuru e-maillerini takip etmek. Arkadaşlarınızı da bu ayrıcalıklı alışverişten haberdar etmeyi unutmayın. Paylaşın, paylaştıkça kazanın!







Hangi markalar var?
Nike, Victoria's Secret, Roberto Cavalli, Lacoste, Pierre Cardin, Adidas, Carters, Red Queen, Anne French, Momentus, Ellesse, Daniel Klein, Özdilek ürün satışları yapılan markalardan bazıları.




Yüzlerce ürüne bakıp en beğendiklerinizi satın almak için buraya tıklayın.

www.clubboon.com

www.facebook.com/clubboon


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER