@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 07.01.2011

Yeni sezon indirim savaşçısı: Sezonist

Moda alışveriş sitelerine her gün yeni biri katılıyor, internetten alışveriş hayatımızın vazgeçilmez parçası oluyor. Yeni sezon indirim savaşçısı Sezonist.com'da en yenilerden biri...

Sezonist’i basit bir sorudan yola çıkarak oluşturulmuş: “İnternet kullanıcıları için daha iyi ne yapabiliriz?” Sonra sorular çeşitlenmiş: "İnternetin sunduğu olanakları nasıl avantaja dönüştürebiliriz? Gündelik yaşamdaki sınırları teknoloji yardımıyla aşabilir miyiz? Hayal ettiğimiz her şeyi gerçekleştirebilir miyiz?"

Yeni sezon indirim savaşçısı: Sezonist

21. yüzyılda yaşayan metropol insanlarına, seçkin markalar ve mağazalarda sezon ürünlerinde indirim fırsatları sunan bir avantaj platformu yaratmayı hedefleyen Sezonist.com, her şeyin en iyisine, en yenisine, en çabuk ve en avantajlı biçimde ulaşmanızı sağlıyor. Üyeler, indirimli alışverişi bakmanın, dokunmanın, denemenin ve seçmenin keyfinden vazgeçmeden yapabiliyorlar, hem de sezon sonuna kadar beklemeden!

Sezonist nedir?
Sezonist, seçkin marka ve mağazalarda sezon ürünlerinde indirim fırsatları sunan bir avantaj platformudur. Sezonist üyelerine özeldir. Kampanyalardan yararlanmak için ilgili kampanyanın SezonKupon'unu 1 TL’ye alıp, sezon ürünlerini mağazadan indirimli olarak satın alabilirsiniz.

Sezonist’te kredi kartı gerekmez. Cep telefonunuza gelen SezonKupon mesajıyla; mağazalara giderek, yeni sezon ürünlerde indirimli alışverişe hak kazanırsınız.

Diğer sistemlerden farkı nedir?
Sadece yeni sezon ürünlerinde indirim fırsatı sunar. Kampanya ürünleri sezon sonu veya outlet ürünleri değildir. Kampanya ürünlerini mağazalardan görerek ve deneyerek alırsınız. Sezonist kampanyaları üyelere özeldir, Sezonist üyesi olmayanlar, aynı ürünü satın alırken etiket fiyatını öderler, www.sezonist.com üzerinden sadece SezonKupon alırsınız ve alışverişinizin ödemesini mağazada yaparsınız.

Konuk tasarımcısı: Sedef Çalarken
"Sezonist'in konuk tasarımcısı olarak bu köşede sezon modasını veya trendleri anlatmamı bekliyorsanız baştan söyleyeyim: Benim moda anlayışım, her sezon değişen çizgilerden oluşmuyor. Dantel moda diye diye herkes dantel giydiğinde, aynı tarz giysiler herkese aynı derecede yakışabilir mi? Mümkün değil. "

Kampanyalar
Sezonist.com'da bugüne kadar yer alan kampanyalardan bazıları şu şekilde; A46, Elle Shoes, Tekin Acar, Bambi, Mudo Collection, Bambi, Beta... Bu liste uzayıp gidiyor. Şimdi yeni kampanyalar hazırlanıyor.

Sistem nasıl işler?
1) Duyurulan kampanyanın SezonKupon'unu alın. Kampanyalar, www.sezonist.com ana sayfasında ve e-postanıza gönderilen bültenlerde duyurulur. Kampanyadan yararlanmak istediğinizde, fırsat süresi içinde www.markanya.com’dan o kampanyanın SezonKupon’unu alın.

2) SezonKupon için cep telefonunuzdan 1 TL ödeyin. Kayıtlı cep telefon numaranız mobil ödeme sistemine uygun değilse, Turkcell veya Avea hatlı başka bir telefonunuzun numarasını ekrana yazın.

3) Ödemeyi onaylayın. Bildirdiğiniz numara faturalı hat ise SezonKupon bedeli olarak 1 TL'nin faturanıza ekleneceği, faturalı hat değil ise yüklediğini TL’den düşüleceği bilgisi SMS ile gönderilecektir. Onay mesajı göndiğinde ödeme tamamlanır ve SezonKupon’u satın almış olursunuz.

4) İsterseniz kupon kodunu print edebilirsiniz. SezonKupon’u kullanmanızı sağlayan kupon kodunu dilerseniz cep telefonunuza SMS olarak göndertin, dilerseniz Kuponlarım bölümünden print edin.

5) Mağazaya gidin, indirimli alışverişinizi yapın. Kampanya süresi içinde, mağazaya gidin, kampanya kapsamındaki ürünler arasından seçiminizi yapın. Ödeme sırasında mağaza görevlisine kupon kodunuzu gösterin. Görevli kupon kodunu sisteme işlediğinde, ödemenizi indirimli olarak yapın.



www.sezonist.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER