Pudra.com 04.07.2011

Zeynep Tosun’dan enmoda.com’a özel koleksiyon

Zeynep Tosun’un sadece stil sahibi enmoda.com üyeleri için hazırladığı özel koleksiyonu bugün itibariyle 7 gün boyunca tüketicilerin beğenisine sunulacak.

Giyimden aksesuara, dekorasyondan seyahate kadar pek çok alanda özenle seçilmiş ürün ve hizmetleri üyeleri ile buluşturan enmoda.com’da, ünlü tasarımcı Zeynep Tosun’un enmoda.com üyeleri için hazırladığı özel koleksiyonu satışa çıktı.

Zeynep Tosun’dan enmoda.com’a özel koleksiyon

Alberta Ferretti ile çalıştıktan sonra İstanbul’a geri dönen ve 2008 yılında kendi markasını kuran ünlü tasarımcı Zeynep Tosun’un ürünleri Bilstore, Beymen Blender, Midnight Express, Building Store’lardan sonra ilk kez bir internet sitesinden satılıyor. Zeynep Tosun’un sadece stil sahibi enmoda.com üyeleri için hazırladığı özel koleksiyonu bugün itibariyle 7 gün boyunca tüketicilerin beğenisine sunulacak.

























23 parçalık koleksiyon
Zeynep Tosun’un sadece enmoda.com’ a özel hazırladığı farklı renk opsiyonları da olan 23 parçalık koleksiyonunda omuz detaylı bluzlar, şifon elbiseler, şortlar, bikini üstü cover up ve tulumun yanı sıra çanta, kemer ve bileklik gibi aksesuarlar da yer alıyor. Başarılı modacının sadece bu koleksiyona özel hazırladığı haute couture tasarım ise iki farklı rengiyle satışa çıkıyor.

Modern ve yumuşak çizgilerin öne çıktığı hem şık hem de günlük kombinasyonlarda rahatlıkla kullanılabilecek, her yaşa hitap eden özel Zeynep Tosun tasarımlarını kaçırmak istemeyen moda tutkunlarının hemen enmoda.com’u tıklamaları gerekiyor.

Belirli dönemlerde ünlü tasarımcıların koleksiyonlarına yer verecek olan enmoda.com’dan alışveriş yapan üyeler, koleksiyon satışı bitmeden ürünlerinin yola çıkması ile sadece birkaç gün içinde aldıkları ürünleri teslim alma ayrıcalığını da yaşıyor.

enmoda.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER