› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 24.04.2013

2013 yılının gelin çiçekleri

Gelinlerin en mutlu anlarının küçük ve mis kokulu ortakları bu yıl rengarenk olacak! 2013 yılı gelinleri için seçtiğimiz gelin çiçeklerinin büyüsünde kendinizi kaybedeceksiniz.

Rüyalarınızın gerçekleşmesine, aylardır planladığınız düğününüze çok az bir zaman kaldı. Gelinlik, ayakkabı, her şey hazır... Saç modelinize, makyajınızın nasıl olacağına karar verdiniz; ama bütün gün elinizden düşmeyecek çiçeğinize dair hala hiçbir fikriniz yok. O halde 2013 gelinleri için seçtiğimiz gelin çiçeklerinden ilham alıp, karar verme sürecinizi hızlandırabilirsiniz.

2013 yılınının gelin çiçeklerini görmek için tıklayın.



Eğer "En sevdiğim çiçek laledir" diyebiliyorsanız çok şanslısınız. Böylece en sevdiğiniz çiçekten yola çıkarak, fazla düşünmeye gerek kalmadan gelin çiçeğinizi seçebilirsiniz demektir. Ama bütün gün elinizde olacak çiçeğin hangisi olmasına karar veremiyorsanız size birkaç öneride bulunabiliriz.



Son yıllarda gonca halinde, açmamış güller oldukça popüler oldu. Sadece beyaz güllerden oluşan gelin çiçeklerinin yanında, pembe de oldukça öne çıkan renklerden...

Zambak, orkide ve ortanca da sıklıkla tercih edilen çiçekler arasında. Geçmiş yıllardaki sarkan çiçeklerin yerini ise top formunda hazırlanmış daha küçük boyutlardaki çiçekler aldı.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2