› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.12.2016

2016'nın en güzel 10 gelini

Başak Dizer’den Eva Longoria’ya, Burcu Biricik’ten Ciara’ya, Sinem Kobal’dan Gülşen’e; Pudra.com bu yılın en güzel gelinlerini seçti.

Burcu Biricik

Güzel oyuncu Burcu Biricik, reklamcı sevgilisi Emre Yetkin ile Temmuz sonunda Bahçeköy Koru Park’ta evlendi. Mekana 1947 model Cadillac araba ile gelen çiftin düğün konsepti kadar stili de çok özeldi. Burcu Biricik’in bu romantik gelinliğinin tasarımcısı ise Banu Güven.

2016’da evlenen ünlüler sadece düğünleriyle değil, gelinlikleri ve güzellikleriyle de dikkatleri çekti. İçlerinde Başak Dizer,  Eva Longoria, Burcu Biricik, Ciara, Sinem Kobal, Gülşen gibi isimlerin yer aldığı listemizde 2016’nın en güzel gelinleri ile tanışmaya hazır olun!
 
Birbirinden güzel oyuncular ve şarkıcılar 2016’da gelinlikleriyle karşımızdalardı. Burcu Biricik, Banu Güven tasarımı gelinliğiyle Temmuz ayında Bahçeköy Koru Park’ta evlendi. Bu yılın en çok konuşulan düğünlerinden biri de Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer’in evliliği oldu. Paris’te evlenen çift şıklıklarıyla da dikkatleri üzerine topladı. Başak Dizer’in zarif gelinliği ünlü modacı Özgür Masur tasarımıydı.
 
Aynı şekilde Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal’ın evliliği de bu yılın ilgi çeken düğünlerindendi ve Sinem Kobal, Tuvana Büyükçınar imzalı gelinliğiyle kusursuz görünüyordu. 2016’da evlenen Türk ünlüler arasında Gülşen ve Ozan Çolakoğlu da yer aldı. Gülşen upuzun koyu renk saçları ve Hakan Yıldırım tasarımı gelinliğiyle bu yılın en şık gelinleri arasına girdi.
 
Ünlü oyuncu Burcu Kara da bu yıl evlenen isimler arasındaydı. Fırat Parlak ile Şubat ayında Belçika’da evlenen oyuncu, Tuvana Büyükçınar tasarımı gelinliğiyle de beğenileri topladı.
 
Umutsuz Ev Kadınları dizisinin oyuncularından Eva Longoria, Mayıs ayında Jose ‘Pepe’ Antonio Baston ile Meksika’da dünya evine girdi. Longoria’nın gelinliğini aynı zamanda yakın arkadaşı olan Victoria Beckham tasarladı.
 
Müzisyen Ciara da bu yıl evlenen yabancı ünlüler arasındaydı. Futbolcu Russell Wilson ile evlenen Ciara, Roberto Cavalli imzalı gelinliğiyle çok şıktı. The Glee dizisinin oyuncularından Dianna Agron da Marakeş’teki düğününde 10 bin Euro değerindeki Valentino gelinliğiyle öne çıktı. 
 
Brezilyalı top model Ana Beatriz Barros da bu yılın en güzel gelinleri arasındaydı. Mikonos Adası’nda evlenen ünlü model, Valentino imzalı gelinliğiyle çok şıktı! Son olarak 2016’da dünyaevine giren yabancı ünlüler arasında son yılların en popüler tenisçilerinden Ana Ivanovic var. Ivanovic’in zarif gelinliğini ve bu yılın en güzel tüm gelinlerini görmek için galerimizi ziyaret edin.

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Son yılların en popüler gelinleri
Düğününüze az bir zaman kaldıysa ya da beyaz atlı prensinizin heyecanla evlenme teklifi etmesini bekliyorsanız bu gelinler ilham kaynağınız olabilir.
 
2016'nın ünlü düğünleri
2016 yılı ünlülerin düğünleriyle oldukça tempolu geçeceğe benziyor. Gelin ünlülerin düğün fotoğraflarına birlikte göz atalım.
 
Ünlülerin gelin saçları
Gelin saçımızın nasıl olacağına karar verene kadar göbeğimiz çatlamıştır ya da bir gün illa ki çatlayacaktır. Bakın ünlüler bu aşamayı nasıl atlatmışlar.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2