› 
 › 
07.11.2017

2018'de Bohem tarz gelinlik modası

Özgünlük, zarafet ve farklılıkları içinde barındıran Boho model gelinlikler ve aksesuarlar, 2018'de gelin adaylarının öncelikli tercihi olacak.

Özgünlük, zarafet ve farklılıkları içinde barındıran Boho model gelinlikler ve aksesuarlar, 2018'de gelin adaylarının öncelikli tercihi olacak.

Boho gelinlikSon yıllarda kabarık, prenses model gelinliklerden ziyade rahatlık, doğallık, sadelikten ödün vermeyen ve özgür ruhu taşıyana anlayış revaçta. Özgünlük, zarafet ve farklılıkları içinde barındıran Boho model gelinlikler ve aksesuarlar, yeni sezonda gelin adaylarının öncelikli tercihi olacak.
 
Tüm dünyayı etkisi altına alan Boho tarzı, ayakkabı seçiminden gelin çiçeğine ve takılara kadar, yeni sezonda gelinlerin favorisi olmaya aday. Boho stilinin temelini oluşturan doğal renkler, hacim, konfor ve kombinasyonu tamamlayan dokular, gelinlik modellerinde öne çıkıyor. Gelinlikle birlikte kullanılan bilezik, saç aksesuarları, kolye, kemer gibi malzemeler de yine Boho stiliyle gelinlerin baş tacı olmaya aday.
 
Bohem kelimesinden gelen Boho, Hippi, Vintage ve Gipsy tarzını harmanlayan bir anlayışla özgürlük, şıklık ve doğallığın bir ifadesi olarak gelinliklerde de aynı duyguyu oluşturmak için kullanılıyor.
 
Doğal, etnik özellikleri taşıyan, vintage objeleri içinde barındıran, kişisel dokunuşlara imkan tanıyan Boho konsepti, sıradanlığı sevmeyen ve değişikliğe açık olan gelinlerin ideal seçimi oluyor. Dantel ve örgü gibi farklı dokularla tasarlanan gelinliklere keten,ipek, kadife, pazen, deri, yün gibi kumaşlar da eşlik ediyor.
 
Taze çiçeklerle bütünleşen 2018 gelinlik modellerinde, etnik çizgiler, avangart motifler ve yaratıcılık içeren farklılıklar, gelinleri hem daha romantik hem de daha zarif gösteriyor. Plaj veya kır düğünlerinde doğal çiçeklerden yapılmış bir taçla süslenen dağınık saçlar, gelinliğin adeta tamamlayıcısı.
 
Kumsal düğününde ayakkabı kullanmaya bile gerek olmadan Boho stilini rahatlıkla yakalayabilirsiniz. Basit kesim etek ve doğal ince kumaşlar, hareket alanını da genişletiyor. Beyazın yanı sıra pastel tonlarda farklı renklerin de kullanılabildiği gelinliklerde bolca fırfır, örgü, vintage danteller görmek mümkün.
   
Boho gelinlikBoho stilinde dolgu veya kalın topuklu ayakkabılar tercih ediliyor. Eğer bir kumsal düğünüyse düz tabanlı, etnik veya vintage öğelerle süslü şık bir ayakkabı da gelinliğin tamamlayıcısı olabiliyor.

Gelin adaylarının düğün konseptlerini oluştururken seçtikleri Boho tarzı, yalnızca gelinlikte değil, mekan seçimi, organizasyon, nikah davetiyesi, düğün pastası gibi pek çok unsuru da içeriyor.

Peki tüm bu göz alıcı konseptler arasında nasıl seçim yapacaksınız? Bunun için en pratik yol vakit kaybetmeden bir evlilik fuarını gezmek.

Evlilik hazırlığında olan çiftler, onlarca ihtiyacını karşılamak için aylar boyunca yoğun bir uğraş içine giriyor. Her yıl değişen moda, zamanla gelişen zevkler ile çiftlerin beklentileri artıyor. Bu da, gelin ve damat adaylarının zorlu etaplardan geçmesine yol açıyor. Siz de bu mutlu yolculuğunuzda size yol gösterecek, fikir verecek profesyonellerle tanışmak istiyorsanız 2-4 Şubat 2018 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilecek Evlilik Dünyası Evlilik Hazırlıkları Fuarı'nı gezebilirsiniz. Böylece hem pek çok seçeneği bir arada bulma şansınız olur hem de konunun profesyonelleri ile düğününüz hakkında görüşebilirsiniz.

Hali hazırda 2018 yılı için gerçekleşecek düğününüz ile ilgili planlarınızı henüz oluşturmadıysanız ya da fotoğraf çekiminden, gelinlik seçimine kadar bir düğünde olacak her öğe için yeni fikirler edinmek istiyorsanız, 2-4 Şubat 2018 tarihleri arasında yapılacak Evlilik Dünyası Evlilik Hazırlıkları Fuarı'na ücretsiz katılmak için www.evlilikfuari.com/home/davetiye adresine girerek online davetiye alabilirsiniz. 

Boho gelinlik tarzıİlgili yazılarımız:

Kış düğünü yapanlara 5 tavsiye
Hayalinizdeki kış düğününü gerçekleştirmek için 5 tavsiye Pudra.com'da.

2017-2018 Sonbahar - Kış Vera Wang Gelinlik Modelleri
Her genç kız gelinlik hayali kurar, Vera Wang hayallerin üzerinde modeller sunar! 2017 - 2018’in en büyüleyici Vera Wang gelinlik modelleri Pudra.com'da.

Kusursuz ve Cesur: Vakko Wedding 2018 Gelinlik Koleksiyonu
Gelinlik trendlerini görmek, 2018'e damgasını vuracak gelinlik modellerine göz atmak için Pudra.com'daki Vakko Wedding 2018 koleksiyonuna mutlaka göz atın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2