› 
 › 
pudra.com 11.04.2011

Çırağan Sarayı’nda Masal Düğünler

Çırağan Palace Kempinski, son yıllarda gerçekleştirdiği uluslararası düğünlerle artık sadece Türkiye’nin değil, dünyanın da sayılı ve popüler davet mekanlarından.

Çırağan Sarayı’nda her yıl yaz-kış, yüzlerce farklı masal yazılıyor... Boğaz’ın hemen yanı başındaki teras, Osmanlı’nın tüm ihtişamını yansıtan Balo Salonu ve tarihi Çırağan Sarayı merdivenleri kâh Alis’in Harikalar Diyarı’na, kâh havai fişekler eşliğinde tropik bir adaya dönüşüyor. Değişmez olan, Türkiye’nin tek Saray Oteli Çırağan Palace Kempinski’nin A’dan Z’ye her detayla ilgilenen Düğün Planlama ve Ziyafet ekibinin rüyalardaki düğünü ne olursa olsun, mükemmel bir biçimde gerçekleştirmesi çünkü Çırağan Palace Kempinski’de mükemmeliyet istisna değil kuraldır.

Çırağan Sarayı’nda Masal Düğünler

Dünya mutfaklarının seçkin örneklerinden oluşan, tadımlar doğrultusunda beğeniye göre hazırlanan enfes menüler, yaratıcı pastane şeflerinin elinden çıkma düğün pastası, ailelere tahsis edilen günlük kullanım odaları, düğün gecesine özel hazırlanan Balayı Süiti... Çırağan Palace Kempinski’de her davet, başından sonuna gelin ve damadın kişisel tercih ve beklentilerine özel olarak kurgulanıyor, evlenecek çiftlere sadece sevdikleriyle o muhteşem günü doyasıya yaşamak kalıyor...

Çırağan Palace Kempinski, son yıllarda gerçekleştirdiği uluslararası düğünlerle artık sadece Türkiye’nin değil, dünyanın da sayılı ve popüler davet mekanlarından. Hint sosyetesinden Tayland’ın önde gelen ailelerine, Yunanistan, Gürcistan, İtalya, Brezilya başta olmak üzere her yıl sayısı artan yabancı gelinle damat, hayalerindeki düğün için Çırağan Sarayı’nı tercih ediyor. Yüzlerce kalburüstü davetlinin en az üç-dört günlüğüne konuk edildiği bu düğünler İstanbul’un tanıtımına da ayrıca müthiş bir katkı sağlıyor.
Rüyalarınızdaki düğünü gerçekleştirmek için; 0 212 326 46 46

Cazip “Balayı Paketi”
Balayını sultanlara ev sahipliği yapmış Çırağan Sarayı’nın ihtişamlı tarihinde, Boğaz’la iç içe geçirmek isteyen çiftlere özel hazırlanan paket BMW 7’lerde havaalanından konforlu bir transferle başlıyor, balayı çiftleri için özel olarak dekore edilmiş, muhteşem bir Boğaz manzarasına sahip Grand Deluxe odada devam ediyor... Sabah ise Laledan Restoran’da İstanbul’un en zengin ve lezzetli kahvaltı büfesinin keyfi Boğaz’a karşı sürülüyor... Sanitas Spa’da 40 dakikalık “Çift Masajı” da içeren bu iki günlük muhteşem paket 2000 € +KDV ve 31 Aralık 2011’e kadar geçerli; rezervasyonlar doluluğa bağlı.
Bilgi ve rezervasyon için: 0 212 326 46 46


Çırağan Palace Kempinski
Çırağan Caddesi 32, Beşiktaş 34349, İstanbul
Tel. +90 (212) 259 03 73


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER