› 
 › 
pudra.com 11.04.2011

Crowne Plaza Asia'da hayallerinizin düğünü

İstanbul’un yeni gözbebeği Crowne Plaza Istanbul Asia, düğün organizasyonlarınız için sunduğu eşsiz atmosferle hem size hem konuklarınıza ilkleri yaşatıyor.

İstanbul Anadolu yakasının en şık otellerinden Crowne Plaza Istanbul Asia, rüyalarınızın düğününe ev sahipliği yapıyor.

Crowne Plaza Asia'da hayallerinizin düğünü
A’dan Z’ye her şeyde Crowne Plaza ayrıcalığı yaşayacağınız düğününüzde ayrıca ilk dans kareografinizden balayı masajınıza keyifli hediyeler sizleri bekliyor olacak…

Dekorasyonu ve ihtişamıyla göz alan Crowne Plaza’da hayallerinizin düğününü gerçekleştirebilirsiniz.

Crowne Plaza Istanbul Asia balo salonları ihtişam, lüks, konfor ve kaliteyi buluşturuyor. Mimarisi ve iç dekorasyonuyla tam not alan Crowne Plaza’da 700 ve 1000 kişilik iki ayrı balo salonu bulunuyor. Düğününüzle ilgili hayal ettiğinizin de ötesinde bir deneyim yaşayacağınız Crowne Plaza’da tüm istek ve ihtiyaçlarınız da profesyonel bir ekip tarafından karşılanıyor.

Ayrıcalıklar dünyası

Crowne Plaza İstanbul Asia tarafından sunulan ‘elegance’ düğün paketinizde düğün yemeğinizin yanı sıra çok şık bir salon süsleme, balayı suitinde konaklama, çikolata ve şampanya ikramı, ailelere özel bir günlük oda kullanımı, düğün ertesinde balayı suitinde kahvaltı ve ayrıca VIP salonda couple masaj, birinci evlilik yıldönümünde otelde konaklama imkânı bulunuyor. Ayrıca düğün öncesi hoş geldiniz kokteyliniz ve özel yapım düğün pastanız Crowne Plaza’nın ikramı olarak sunuluyor.

İlk dans kareografisi
Sunulan ayrıcalıkların en özellerinden biri de toplam üç derslik ilk dans kareografisi… Nikâh töreniniz sonrası konuklarınızın huzurunda yapacağınız ilk dansınız için Crowne Plaza sizi hazırlık kampına sokuyor. Toplam 3 derslik program sonrasında hayatınızın dansını sergileme mutluluğu tamamıyla size ve eşinize ait… Dansınızla konuklarınızı büyüleyecek, en büyük alkışı alacaksınız.

Crowne Plaza Istanbul Asia
Dedepaşa Caddesi, No:15 Viaport Kurtköy-Pendik İstanbul, 34912
Tel: 0-216-5856060


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER