› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 16.04.2013

Düğün pastasında yeni akım: cupcake pastalar

Düğün pastası seçimi en az gelinlik seçimi kadar önemli. Herkesin gözü önünde keseceğiniz pastanızda farklı bir trend denemek ister misiniz? Gelin cupcake pasta ağaçlarını hep birlikte inceleyelim.

Bir düğünü planlarken düşünmemiz gereken o kadar çok şey var ki! Düğün yeri, çalınacak müzik, ikram edilecek yemek, ilk dans şarkısı, çağırılacak misafirler, oturma düzeni… Aman bir şeyler atlamayayım derken aylar sürecek yoğun bir düşünme temposunun içinde buluyoruz kendimizi.

Düğün pastasında yeni akım: cupcake pastalar

İnternet hayatımıza girdikten sonra bazı şeylerin daha kolaylaştığını inkar etmemeliyiz. Eskiden tek tek gezilmesi gereken düğün mekanları, artık internet üzerinden bir tıkla incelenebiliyor, yüzlerce alternatif tek basamaklı sayılara indirilebiliyor.

Üstelik sırf bu özel gün hazırlıkları için kurulmuş o kadar çok web sitesi ve forum var ki. Kimisi bir düğünün olmazsa olmazlarıyla ilgili farklı alternatifleri tek çatı altında topluyor. Kimisinde de insanlar yaşadıkları deneyimleri diğer gelin adaylarıyla paylaşıyor.

Şimdi biz de sizlerle yeni bir düğün pastası trendini paylaşmak istiyoruz: cupcake pasta ağaçları. Kim bilir belki bu yazımız hiç aklınızda yokken kararınızı verme konusunda size yardımcı olacaktır.

Artık klasik üzeri kremalı pastane pastalarının yerini butik pastaların aldığını biliyoruz. Çoğu insan, kendileri için özel olan anıları, sevdikleri şeyleri pastalarının üzerinde görmek istiyor. Şeker hamuru sayesinde istenilen figürler pastanın üzerine kolayca yerleştirilebiliyor. İşte yine bu trendin devamı niteliğinde cupcake pastalar gündeme geldi. Cupcake pastalar kişiye özel olmasının verdiği avantajla sunum kolaylığı sağlıyor.

Belirlediğiniz temaya göre şekillenecek cupcake pastanız, cam veya porselen bir stantta sergilenebilir. Cupcakelerin dışındaki kağıtlar dilediğiniz renkte olabilir. Daha şık cupcakeler istemeniz halinde ise kağıtların üzeri kumaş parçalarıyla kaplanabilir.

Pudra.com olarak cupcake pasta siparişi verirken davetli sayısını net olarak bilmenizi ve bu sayının biraz üzerinde cupcake sipariş etmenizi öneriyoruz. Ne de olsa davetsiz misafirler her düğünün kaderinde vardır.

Cupcakelerin üzeri, şeker hamurundan yapılmış çeşitli figürlerle ya da renkli kremalarla süslenebilir. Bu renkli kremaların üzerine şekerden yapılmış bir çiçek veya ikinizin fotoğrafını koymak yine sizin zevkinize kalmış.

Cupcake düğün pastaları için size önerebileceğimiz birkaç alternatif adrese göz atabilirsiniz. Ayrıca internette dolaşarak daha önce yapılmış binlerce cupcake pastadan ilham alabilirsiniz.

facebook.com/YummyCupcakesTurkey
blog.mutludukkan.com
www.beyazfirin.com
www.kukileta.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER