› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 10.01.2013

En güzel tamtur alyans modelleri

Yeni nesil gelinlerin değişmez sevdası tamturlar, mücevher markalarının da en çok ürettiği modeller arasına girdi. Bakın Pudra.com en çok hangi modelleri sevdi...

Günümüzde evlilik alışverişi o kadar genişledi ki artık çiftlerden sadece oturacakları evi hazırlamaları beklenmiyor. Gelin ve damadın aynı zamanda güzel bir düğün yapmaları, iki tarafın ebeveylerinin isteklerini de eksiksiz olarak yerine getirmeleri gerekiyor.Bütün bu hazırlık aşamalarında damada daha büyük bir iş düşüyor. Artık damatların, iki ailenin isteklerini yerine getirmeye çalışırken müstakbel eşinin gönlündekileri de hayata geçirmesi gerekiyor.

Nedir bu tamtur sevdası?
Birçok gelin adayı, düğününde alyans olarak tamtur olarak adlandırılan komple pırlanta kaplı modelleri tercih ediyor. Tamturlar, beyaz, sarı veya rose altın olabiliyor. Üzerlerindeki pırlantaların büyüklüğü ve kalitesi bütçeye göre değişiklik gösteriyor. 1.000 TL.'ye de bir tamtur bulunabilirken kimi zaman bu yüzüklerin fiyatı onbinlere kadar çıkabiliyor.

Bu kadar çok çeşit ve marka varken içlerinden bir seçim yapmak çok zor, biliyoruz. Durum böyle olunca Pudra.com olarak kolları sıvadık ve en güzel tamtur yüzükleri seçtik.

En güzel tamtur alyans modellerini görmek için tıklayın.






Pudra.com'dan küçük bir tavsiye; tamtur yüzüğünüzü alyans olarak kullanmak istiyorsanız ve elinizden hiç çıkarmayı düşünmüyorsanız taşı içeri gömük olan modelleri tercih etmenizi öneririz. Böylece yüzüğünüz günlük hayatta giysilerinize takılmayacak ya da iş yaparken sizi kısıtlamayacaktır.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2