› 
 › 
21.01.2011

Evlilik Fuarı 2011 Şubat'ta başlıyor

04-06 Şubat 2011 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayında 9.'sunu düzenlenecek Evlilik Hazırlıkları fuarını ziyaret etmeden evlenmeyin!

Bu yıl dokuzuncusu yapılacak, Türkiye’nin En Büyük Evlilik Hazırlıkları Fuarı “Evlilik Dünyası”, 4-6 Şubat 2011 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenecek. Her yıl evlenecek çiftelerin, a'dan z'ye tüm ihtiyaçlarını tek çatı altında bulabildikleri Evlilik Fuarına bu sene yaklaşık 200 firma katılacak.

Evlilik Fuarı 2011 Şubat'ta başlıyor

Evlilik Fuarı 2011 Konsepti “Sevgi ve Tolerans”
Fuarın “Sevgi ve Tolerans” olarak belirlenen 2011 konseptinin çekimleri, fotoğraf sanatçısı Koray Kasap ve ekibi tarafından Mardin-Midyat'ın büyülü atmosferinde üç günde gerçekleştirildi.



Çekimler için Mardin-Midyat'ın tercih edilmesinin en büyük sebebi; farklı din ve kökenden insanların, tıpkı mutlu ve huzurlu bir evliliği hayat boyu sürdürebilmek için farklı aile yapılarında yetişmiş iki insanın sahip olması gereken, “Sevgi ve Tolerans”la o bölgede yüzyıllardır bir arada yaşayabilmesiydi.

Brezilyalı ünlü fotomodel Ana Carolina’nın modelliğini yaptığı çekimler fotoğraf sanatçısı Koray Kasap'ın objektifinde hayat buldu.
Bu sene Türkiye’nin perdede moda devi “Brillant”ın ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan fuar, sürprizler ve birçok yenilikle evlilik hazırlığı yapan çiftleri ağırlayacak.


Detaylı bilgi ve online davetiye için:
www.evlilikfuari.com


Evlilik Hazırlıkları Fuarı “Evlilik Dünyası”
4-6 Şubat 2011
Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı
Rumeli Salonu
Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu Karşısı
Harbiye İSTANBUL


Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı Nerede?


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER