› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 08.12.2010

Evlilik listesi nasıl yapılır?

Düğünde yeni trend, evlilik listesi! Evlilik listesi yapın, hayalinizdeki evi kurmak için ihtiyaçlarınızı belirleyin, yakınlarınız hediyelerini sizin listenizden seçsin.

Evlilik listesi nasıl yapılır? dugun 1
1/6
Artık, “gelinin amcasından bir bilezik, damadın halasından cumhuriyet” devri kapandı! Evlenecek çiftin ihtiyacını karşılayacak, yani işe yarayacak, beğenilip beğenilmeme sorunu olmayan hediyeler satın alabilmek için “evlilik listesi” dönemi başladı.

Türkiye’de giderek yaygınlaşan evlilik listesi trendi sayesinde yeni evlenecek olanların ve onlara hediye alacakların hayatı çok kolaylaşıyor. Gelen hediyeleri beğenmeme veya değiştirme olayı ortadan kalkıyor.

Evlilik listesi çiftlerin ihtiyaçlarını karşılayan bir organizasyon olduğu için de çifti mutlu eden bir yenilik. Pudra.com evlilik listesi nasıl hazırlanır, listede neler olur sizler için araştırdı…

Yakınlarınızın düğününüzde sizin seçtiğiniz hediyeleri almaları için, mağazalara gidip evlilik listesi yapabilirsiniz. Evlilik listesi yapan mağazalar rehberi pudra.com’da: Evlilik listesi yapan mağazalar
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2