› 
 › 
Pudra.com 08.02.2012

Favori Düğündeyiz ile düğün öncesi prova!

Düğününüzde yapacağınız dansı önceden denemeye hazır mısınız?

Favori’nin sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden başlattığı yepyeni projesi Favori Düğündeyiz uygulamasıyla hem eğlenecek hem de düğün provanızı yapabileceksiniz. Nasıl mı? Çok kolay tek yapmanız gereken düğünde seçeceğiniz dansa karar vermek ve dans ekibinizi oluşturmak. İşte size düğünden önce doyasıya oynamananız için eğlenceli bir şans!

Favori Düğündeyiz ile düğün öncesi prova!

Sektöründe pek çok yeniliğin öncüsü olan Favori, sosyal medyanın en önemli paylaşım sitelerinden Facebook üzerinden hayata geçirilen uygulamasıyla yeni evlenecek çiftlerin ya da evlenmek isteyenlerin yüzünde unutulmaz bir tebessüm yaratmak için harekete geçti.

http://bit.ly/favoridugundeyiz adresindeki Favori Düğündeyiz uygulaması için tek yapmanız gereken Favori’nin sayfasını beğenmek. Sonrasında ise sayfadaki uygulamayı tıklıyor ve adım adım ekrana çıkan bilgileri takip ederek düğünden önce yapmak istediğiniz dansı kolayca deneyebiliyorsunuz. Sonrasında ister halay başı olun, ister nedime... İster sevdiğinizi damat yapın, ister en yakın arkadaşınızla göbek atın... Favori Düğündeyiz uygulamasındaki eğlence bununla da bitmiyor seçtiğiniz arkadaşlarınızla halay çekebiliyor, oryantal oynayabiliyor, zeybek ya da tango yapabiliyor, fidayda, Roman ya da Karadeniz havasına katılabiliyorsunuz.

Yeni evlenecek çiftler için de düğün öncesi eğlenceli bir prova olacak olan Favori Düğündeyiz uygulaması sizi hem güldürecek hem de eğlendirecek. Seçtiğiniz arkadaşlarınızı uygulamaya eklemeniz de oldukça kolay. Facebook profilleri üzerinden seçeceğiniz fotoğrafları kullanabileceğiniz gibi özel arşivinizden de yararlanabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken tek şey ise dans ederken kimsenin ayağına basmamak gerisi Favori Düğündeyiz uygulamasına kalmış!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER