› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 12.01.2011

Four Seasons Sultanahmet'te evlenenlere hediye!

Four Seasons Sultanahmet’te planlayan çiftleri rüya gibi balayı bekliyor: Maldivler’deki dünyaca ünlü Four Seasons otellerinden 3 gece ücretsiz balayı...

FOUR SEASONS SULTANAHMET’TE RÜYA GİBİ DÜĞÜNLERE

Four Seasons Sultanahmet'te evlenenlere hediye!
CENNET GİBİ BALAYI HEDİYE


Açıldığı günden bu yana, Türk ve yabancı misafirler için birbirinden şık ve konforlu düğün mekanları ile özellikle butik tarzda planlanan düğün davetlerinin tercih edilen adresi olan Four Seasons Sultanahmet’in 2011’de evlenmek isteyen çiftler için güzel bir sürprizi var.


Bu yıl düğününü Four Seasons Sultanahmet’te planlayan çiftleri rüya gibi balayı bekliyor. Büyüleyici Maldivler’deki dünyaca ünlü Four Seasons otellerinden Landaa Giraavaru veya Kuda Huraa’da ya da 22-yolcu kapasitesi ile butik bir kruvaziyer deneyimi sunan Four Seasons Explorer gemisinde 3 gece ücretsiz balayı, Four Seasons Sultanahmet’in çiftlere düğün hediyesi.


Maldivler’in muhteşem doğa güzelliklerini ve su altı zenginliklerini Four Seasons Explorer ayrıcalığı ile yaşamak mümkün. 39 metre uzunluğundaki bu lüks katamaran; güneşin keyfini çıkarmak için 2 büyük güvertesi, açık ve kapalı alanı bulunan restoranı, barları, zengin bir film ve müzik arşivine sahip kütüphanesi ve sunduğu 5 yıldızlı otel hizmetleri ile misafirlerine tam anlamıyla bir tatil konforu yaşatıyor.

Kusursuz Four Seasons servisinin ve özeninin her ayrıntıda yaşatılacağı bu eşsiz fırsat, belli bir bütçe üzerindeki 2011 düğünleri için geçerli olacak. Detaylı bilgi için telefon: (212) 402 3196.


FOUR SEASONS HOTEL SULTANAHMET
Tevkifhane Sokak No. 1
Sultanahmet-Eminönü, Istanbul
Tel: (212) 402 30 00


Etiket: düğün, balayı
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER