› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 04.03.2014

Gelinliğiniz için Oscar Töreni'nden ilham alın

86.Oscar Töreni'nin ve Vanity Fair Partisi'nin yıldızı beyaz elbiselerdi. Gelinliğiniz için ilham alabileceğiniz modelleri Pudra.com olarak bir araya getirdik.

Sadece düğünde beyaz giyilir inancı Hollywood ünlüleri sayesinde ortadan kalkacak gibi görünüyor. Katıldıkları davetlerde dikkat çekmek isteyen isimler sezon renklerini bir kenara bırakıp tasarımcıların beyaz elbiselerini üstlerine geçirmeyi tercih ediyorlar. Kırmızı halının düğün alanına döndüğü diğer bir davet ise 86. Oscar Töreni ve devamındaki Vanity Fair partisi oldu.

Gelinliğiniz için Oscar Töreni'nden ilham alın

Karolina Kurkova, Alyssa Miller ve Rita Ora gibi isimler farklı kumaşlardan yapılan beyaz elbiselerle partiye katılırken törende lacivert bir Gucci tasarımı giyen Amy Adams da üstünü değiştirerek partiye beyaz bir elbiseyle katıldı. Pudra.com olarak kırmızı halının öne çıkan beyaz modellerini sizin için mercek altına aldık. İşte detaylar:




Amy Adams, Alyssa Miller ve Moran Atias beyaz rengini tek kollu elbiselerde kullanmayı tercih ettiler. Eğer yaz gelini olacaksanız ya da deniz kenarında rahat bir düğün düşünüyorsanız siz de tek kollu bir model seçerek Antik Yunan prenseslerine benzeyebilirsiniz. Genellikle uzun, zayıf ve küçük göğüslü kadınlara yakışan bu modeller tek düze görünmekten sıkılanların da kurtarıcısı olacaklar.



Jenna Dewan-Tatum, Maria Menounus ve Naomi Watts göğsü daha kapalı, kollu modellerle beyazı birleştirerek gece boyu rahat etmeyi tercih ettiler. Zarif bir gelin olmak isteyenlerin tercih edebileceği bu modellerin en büyük avantajları rahat olmaları. Dekolteyi önleyen bu modeller sayesinde straplez kesimler gibi üstünüzü düzeltmek zorunda kalmazsınız. Rahat ama daha iddilı bir görünüm istiyorsanız Jenna Dewan Tatum gibi kol kısmını şeffaf kumaştan tercih edebilir ya da modelleri sırt dekoltesiyle birleştirebilirsiniz.



Kristen Bell, Lara Spencer ve Kelly Osbourne'un dar kesimleri güzel fiziğini ortaya çıkarmak isteyenler için ilham kaynağı olabilirler. Prenses görünümlü gelinliklerden sıkılanların kurtarıcısı olacak bu modeller dans etmeyi de kolaylaştıracaklar. Farkınızı ortaya koymak için dar kesimli ve uzun kuyrukla modelleri tercih edebilirsiniz.



Portia de Rossi, Rita Ora ve Karolina Kurkova beyazın asaletini dantelle birleştirerek ortaya oldukça güzel görüntüker çıkarttılar. Kurkova'nın seçimi gelinlik için biraz abartılı olsa da Ora ve Rossi'nin seçimleri kusursuza yakın. Konsoloslukta evlenecekseniz ya da küçük bir düğünle Evet diyecekseniz Rita Ora'nın dizde biten elbisesinden ilham alabilirsiniz. Boyunuz uzunsa ve abartılı modellerden uzak durmak istiyorsanız Portia de Rossi'nin boğazlı dantel elbisesi size iyi bir örnek olabilir.



Georgina Chapman, Olivia Mum ve Emmy Rossum'un tercih ettikleri farklı modeller çılgın gelin olmak isteyenlerin tercih listesine girebilirler. Bize göre gelinlik için fazla dekolteli ve iddialı olan bu modeller düğünlerde çok tercih edilmemeli.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER