› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 07.04.2014

Jimmy Choo 2014 İlkbahar Gelin Koleksiyonu

Jimmy Choo önümüzdeki aylarda evlenmeyi planlayan gelin adayları için muhteşem bir koleksiyon hazırladı. Taş ve dantel detayların ağırlıklı olduğu Jimmy Choo 2014 İlkbahar Gelin Koleksiyonu'na ait bütün detaylar Pudra.com'da.

Feminen ayakkabı tasarımlarıyla en çok tercih edilen markalardan biri olan Jimmy Choo, 2014 İlkbahar Gelin Koleksiyonu'yla bizi kendine hayran bıraktı. Markanın artistik direktörü Sandra Choi'nin önderliğinde hazırlanan gelin ayakkabıları zarif silüetleriyle büyülüyor. Choi'nin yeni sezon gelin ayakkabıları için markanın en sevilen modellerini (Lance modeli gibi) detaylarla yeniden yorumladığını görüyoruz. Düğünde ayakkabınızla da dikkatleri üzerinize çekmek istiyorsanız, öncelikle bu koleksiyonu incelemenizi öneririz.



Stiletto'lara eklediği taşlarla modern ve iddialı olmayı sevenlere hitap eden tasarımcı romantik gelinler içinse dantel detaylarla süslenmiş tasarımlar hazırladı. Sezonun en sevilen modellerini dore, gümüş ve beyaz renklerle yeniden tasarlayan Sandra Choi, Jimmy Choo tutkunu kadınlara düğün günleri için de farklı alternatifler sunuyor böylece.

Stiletto'ların ve bilekten bağlı yüksek puntolu ayakkabıların ön plana çıktığı koleksiyonda, fiyatlar 635 ila 2000 Euro arasında değişiyor. Pudra.com olarak en çok taşlı Lance ve stiletto modelini beğendiğimiz Jimmy Choo 2014 İlkbahar Gelin Koleksiyonu'nu yakından incelemek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2