› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 22.06.2010

Korupark İstanbul kır düğünlerine hazır

Bahçeköyde'ki Korupark İstanbul hem düğünler hem de doğumgünü ve diğer özel organizasyonlar için harika bir seçim olabilir.

Bir yer hayal edin… Her mevsim bahar…

Korupark İstanbul kır düğünlerine hazır

Bir yer hayal edin… Her yer yemyeşil…

Ve bu doğada kendinizi hayal edin…

Stresten, gürültüden, her şeyden uzak bir yer…

Sizin için hazırlanmış ve beğeninize sunulmuş bir yerden ne beklersiniz? Mis kokulu çiçeklerin arasından geçip hayal etmeye başlayın. Doğanın en güzel renkleri ayaklarınızın altına serilmiş. Korupark İstanbul’da unutulmaz bir düğün gerçekleştirebilir, bu mutluluğa yıldızların altında ulaşabilirsiniz.

Kır düğünü organizasyonları saat 19:00’da karşılama kokteyli ile başlıyor ve düğün organizasyonunuz gece 01:00’e kadar devam ediyor. Yerleşimden uzak bir ortamda, ses ve müzik sorunu olmadan doyasıya eğlenme fırsatı bulacaksınız. Korupark İstanbul, 50 kişiden 5000 kişiye kadar hizmet verebiliyor.

Korupark İstanbul'da evlenmek isteyenler için pudra.com düğün organizasyonları hakkında genel bilgi aldı:

Korupark İstanbul'da evlenmek isteyenler size ne zaman başvurmalı?
Evlenmek isteyen çiftlerimizin, kendilerine uygun tarihi bulabilmeleri için en az 4-5 ay önceden bize başvurmaları gerekiyor.

Korupark'ta düğün organizasyonları nasıl oluyor?
Düğün organizasyonlarımız karşılama kokteyli ile başlıyor, nikah tesiste kıyılacaksa nikah saatine kadar misafirlerimize kokteyl alanında içki ve aperatif ikramlar yapılıyor. Nikah organizasyonundan sonra yemek organizasyonuna geçiliyor ve eğlence gece 01:00’e kadar devam ediyor.

Düğünün yanısıra nikah kokteyli de yapıyor musunuz?
Nikahını Korupark İstanbul'da kıymak isteyen çiftlerimiz için 2 saatlik dilimlerden oluşan nikah kokteyl paketi sunuluyor. İçki ve aperatif ikramlarla özel olarak hazırlanmış nikah ve kokteyl alanı misafirlerimiz için ayrılıyor. Nikah paketi 30-40 TL arasında değişiyor. Bu fiyatlara soğuk ve sıcak kanepeler, limitsiz kırmızı ve beyaz şarap, meşrubat dahil.

Kişi başı kokteyl ne kadar? Yemekli olursa ne kadar?
Düğün menü seçenekleri 68-98 TL arasında değişiyor.Menülere limitsiz yerli içki, Karşılama kokteyli, Düğün pastası dahil. Ayrıca çiftlerimize 2 kişilik brunch hediye ediliyor.Alkol istemeyen misafirlerimiz için özel bir bütçe oluşturuluyor.

Yağmur yağarsa ne yapıyorsunuz?
Yağmur riskine karşı 450 kişilik kapalı mekan alternatifi sunuyoruz.Buna rağmen organizasyonunu açık alanda yapmak isteyen misafirlerimiz olursa , her masa üzerini kapatacak çadır uygulaması yapıyoruz.

Gelin odası var mı?

Çiftimizin her türlü ihtiyacını giderebileceği, hazırlanabileceği konforlu gelin odası sunuyoruz.Gelin odamizda ayrıca çiftimize ait özel garson, yemek ve içki servisi bulunmaktadır.

Korupark İstanbul
Bahçeköy Cad. No 71
Sarıyer İstanbul
Telefon: 212 242 54 32
www.koruparkistanbul.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER