› 
 › 
Pudra.com 10.05.2011

Neomarin Ev ve Evlilik Fuarı başlıyor!

Neomarin Ev ve Evlilik Fuarı 18 – 22 Mayıs 2011 tarihleri arasında NEOMARİN Pendik Alışveriş Merkezi’nde start alıyor.

Evlilik hazırlığı yapan çiftler ve evini yenilemek isteyen herkes ev dekorasyonundan, takı-pırlantaya, beyaz eşyadan, eletronik eşyaya, damatlıktan, çeyizlik ürünlere kadar birçok farklı alan ve markada, tüm ihtiyaçlarına Neomarin Ev ve Evlilik Fuarı’nda ulaşma şansı buluyor.

Neomarin Ev ve Evlilik Fuarı başlıyor!

Beş gün sürecek olan Ev ve Evlilik Fuarı Neomarin Pendik Alışveriş Merkezi’nin zemin katında gerçekleşecek ve fuara katılan tüm ziyaretçilerimiz sürpriz kampanyalardan ve indirimlerden faydalanabilecekleri gibi, fuar süresince canlı müzik dinletileri eşliğinde keyifli bir alışveriş ortamı bulacaklar.

Fuara katılacak olan Neomarin AVM mağazaları; Teknosa, Bimeks, Çetinkaya, Carrefour, Tefal, KRC, Kemer Düğün Organizasyon, Dr. Matress, Vestel, G-Lingerie, Gülaylar, D’S Damat, Altınyıldız, Bosch, ETS TUR ve dışardan katılım sağlayan Pırıltı Düğün Organizasyon ile Zümrüt Fotoğrafçılık firmaları da uygun fiyatlarıyla alışverişinize mutluluk katacak.

Geçtiğimiz aylarda gerçekleştirdiği Ayakkabı Fuarı ile gündeme gelen Neomarin AVM Ev ve Evlilik Fuarı ile de büyük ilgi görecek.

www.neomarin.com.tr

Neomarin Pendik AVM Hakkında
Neomarin Pendik Alışveriş Merkezi, Anadolu Yakası’nın dikkat çeken bölgesi Pendik’te Uluslar arası standartlarda ki ilk AVM olarak hizmet vermektedir. Özgün mimari konsepti, aile ve çocuklara yönelik yaklaşık 3.000 m2’lik eğlence merkezi Safari Park’ı, ileri teknoloji ile planlanmış su ve ışık oyunları ile klasik alışveriş merkezinin dışında adeta bir çekim merkezidir.


Neomarin AVM Alışveriş Merkezi İletişim Bilgisi
Adres : Kaynarca Mah. E-5 Yolu Üzeri, Tersane Kavşağı, N0:9, Pendik - İstanbul
Tel.: 0 212 670 12 00


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER