› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 03.05.2011

Sizin henüz bir düğün danışmanınız yok mu?

Türkiye’de ilk kez düğün planlama hizmetini başlatan “Dreamer” birçok düğüne imza atarak kısa sürede evlilik hazırlığı yapan çiftlerin vazgeçilmezi oldu.

Evlenmeye karar verdiniz, gün ve tarihi de belirlediniz… Ama işe nereden başlayacağınızı bilemiyorsunuz, kime sorsam diye düşünüyorsunuz. Tüm bunlara karar verdiniz diyelim, iş hayatınız o kadar yoğun ve stresli ki bir türlü hayalinizdeki düğünü yaratmak için zaman ayıramıyorsunuz...İşte düğün danışmanı Esra Rakıcıoğlu ile tanışmanızın tam zamanı!

Sizin henüz bir düğün danışmanınız yok mu?


Düğün planlama
Dreamer’da düğün danışmanınızla birlikte mekan seçiminden, gelinliğinizin modeline, ilk dans müziğinden masa süslemelerine kadar her ayrıntıyı hem hayalinize, hem de bütçenize en uygun şekilde “düğün planlama” hizmeti ile planlayabiliyorsunuz.

Düğün günü geldiğinde ise “ düğün günü koordinasyonu” hizmeti ile küçük gözüken ama o gün giderek büyüyen tüm detaylar için yanınızda “profesyonel bir arkadaş”ın olması içinizi rahatlatıyor, siz ve aileniz o gün sadece keyif çıkarmaktan sorumlu tutuluyorsunuz.

Doğumgünü, kına gecesi, baby shower
Ayrıca Dreamer’dan konuya özel danışmanlık hizmeti almanız da mümkün. Örneğin; mekan araştırılması, süslemeler için tema belirlenmesi gibi. Doğumgünü, kına gecesi, baby shower gibi diğer özel kutlamalarınızı da Dreamer ile birlikte hazırlayabilirsiniz.



2008 yılında kurulan Dreamer gelin ve damat adaylarına düğün hazırlıkları sırasında, ”düğün planlama”, “düğün günü koordinasyonu” ve “danışmanlık” olarak 3 çeşit hizmet vererek birçok seçkin düğüne imza atmıştır.

Siz de düğününüze keyifli bir hazırlık süreci geçirmek için esra@dreamerwedding.com veya www.dreamerwedding.com adresinden bir randevu alabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER