› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 30.03.2016

Vakko Wedding 2016 gelinlik modelleri

Vakko Wedding, masallara ilham veren 2016 koleksiyonuyla gelin adaylarına hayallerindeki gelinlikleri sunuyor. Trend ve koleksiyon detayları haberimizde.

Dünyanın en ünlü tasarımcı ve markalarının gelinlik modellerinin buluştuğu Vakko Wedding House’lar, her gelinin kendi rüyasına masalsı bir giriş sağlıyor. Gelinlik trendlerinin belirleyicisi 30’a yakın tasarımcı ve markanın eşsiz koleksiyonları Vakko Wedding çatısı altında zengin ve çok özel bir seçki ile gelin adayları ile buluşuyor. Vakko Wedding’in modern masallara ilham veren 2016 koleksiyonu beş ana temadan oluşuyor.
 

3 Boyutlu Çiçekler

Gelinliklerin vazgeçilmezi çiçekler, Monique Lhuillier, Vera Wang ve Naeem Khan gibi dünyaca ünlü birçok tasarımcının koleksiyonlarında üç boyutlu detaylarla zenginleşerek 2016’nın zarif gelinliklerine genç ve romantik bir hava katıyor.
 

İkinci ten: Dantel

Dantelin bedenle ve ruhla bütünleşen güçlü etkisi, tüllerin üzerine işlenen apliklerin yarattığı şeffaflık illüzyonuyla buluşuyor. Zamansızlığıyla gelinliklerde klasikleşmiş dantel, Zuhair Murad, Romona Keveza ve San Patrick gibi markaların koleksiyonlarında fark yaratan modellere imza atıyor.
 

Cesur Dekolteler&Destination Weddings

Gelinliklerde son yıllarda sıkça görülen iddialı ve cesur dekolteler, 2016’da daha da derinleşerek sıra dışı bir asalete dönüşüyor. Bu asaletin en şık dışa vurumu ise Naeem Khan, Vera Wang ve Jenny Packham’ın 2016 İlkbahar-Yaz koleksiyonlarında karşımıza çıkıyor.

Dünyada ivme kazanan bir trend haline gelen ‘Destination Wedding’ konsepti ise modern tarzı ile dikkat çekiyor. Zaman zaman abartılı detaylar sade hatlarla buluşuyor, kimi zaman sade kesimler minimal farklılıklarla karşımıza çıkıyor. Vintage şıklığa gönderme yapan bu trend düğün sonrası partilerde de tercih ediliyor.
 

Vakko Wedding 2016 gelinlik modellerini görmek için galeriye tıklayın. 

 

Kat Kat Etekler

Geleneksel gelinliklerin imza görünümü kabarık etekler bu sezonda dantel ve tülün farklı şekiller verilerek kabartılmasıyla kat kat eteğe dönüşüyor. Monique Lhuillier, Marchesa ve Oscar de la Renta gibi markaların 2016 koleksiyonlarında klasik tarzın eğlenceli bir yoruma kavuştuğu bu gelinlikler, 2016’da bohem bir duruş arzulayan gelinler için benzersiz bir görünüm sunuyor.
 

Modern Oriental

Oryantal gelinlik modellerinin, modern bir bakış açısıyla yorumlanması sonucu ortaya çıkan “Modern Oriental” tarzdaki gelinliklerde işlemeler ön planda. İnci ve göz alıcı pek çok değerli taş çeşidi, parlak satenler ve gösterişli danteller üzerinde çarpıcı bir kimliğe bürünüyor. Berta, Zuhair Murad ve Monique Lhuillier bu trendin önde gelen markaları arasında yer alıyor.

Vakko Wedding sınırsız model seçeneğiyle ulaşılabilir lüks kavramını gelinlerle tanıştırıyor. Geniş model ve marka seçkisini 3.750 TL’den başlayan fiyatlarla Vakko Wedding’in üstün hizmet kalitesi ve özel servisiyle buluşturuyor.

Berta, Elie by Elie Saab, Inbal Dror, Jenny Packham, Marchesa, Monique Lhuillier, Naeem Khan, Oscar de la Renta, Reem Acra, Romona Keveza, Temperley Bridal, Vakko Wedding, Vera Wang, Zuhair Murad, Adrianna Papell, Allure Bridals, Bliss Monique Lhuillier, Fara Sposa, La Sposa, Legends Romona Keveza, Lusan Mandongus, Novia D’Art, St.Patrick, Tadashi, Theia White ve White One markaları exclusive olarak Vakko Wedding dünyasında yer alıyor.

Vakko Wedding House; Dünyaca ünlü gelinlikleri ve gelin aksesuarlarını aynı çatı altında buluşturan Vakko Wedding, ‘Wedding House’ konseptiyle gelin, damat ve aileleri için tüm seremonilere uygun gelinlik, smokin, elbise ve aksesuarları Vakko Wedding House Zorlu Center, Vakko Wedding House Suadiye, Vakko Wedding House Ankara ve Vakko Wedding House İzmir’de bir araya getiriyor.

Vakko Wedding 2016 Koleksiyonu için detaylı bilgiyi linki tıklayarak öğrenebilirsiniz; vakko.com
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2