› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 27.02.2012

2012 Oscar Ödül Töreni-Kırmızı Halı

Bir Oscar gecesini daha bitirdik. Elbette ödüller kadar hatta onlardan bile daha fazla kırmızı halıda kim, ne giymiş konuşuldu. İşte, Oscar'ın en şıkları Pudra.com'da!

Oscar demek "yüksek moda" demek. Merakla beklenen kırmızı halı geçişi yine dünyanın en önemli moda gösterisine sahne oldu. Ünlü yıldızların saçından ayağına inceledik, kimler şık, kimler rüküş bakalım...

2012 Oscar Ödül Töreni-Kırmızı Halı
Emma Stone, Stacy Kiebler, Michelle Williams, Jessice Chastain, Viola Davis, Milla Jojovich

Oscar'ın anahtar kelimesi "straplez" oldu. Birçok aktrist omuz dekoltesini tercih etti ama Sandra Bullock gibi sırt dekoltesini tercih edenler de yok değildi. Renkler genellikle kırmızı ve zümrüt yeşili idi. Pudra tonları da vardı ama gecenin en beyaz elbisesini Gwyneth Paltrow giydi. Bembeyaz Tom Ford elbisesi ile Oscar'ın en şık ismi oldu.



























Koyu renkler kırmızı halının vazgeçilmesi olmayı sürdürdü. Siyah kadife Atelier Versace elbisesi ile Angelina Jolie büyük sükse yaptı. Derin yırtmaçlı elbisesi çok seksiydi.

Meryl Streep'in dore Lanvin elbisesi ise geçen yılki şıklığından çok uzaktaydı...

Jennifer Lopez deniz kızı görüntüsünü çok seviyor ve yine şaşırtmayarak Zuhair Murad tasarımı bir elbise ile kırmızı halıda boy gösterdi. Saçı ve makyajı ile bütün olarak çok güzel gözüken JLo, acaba topuzdan hiç vazgeçmeyecek mi dersiniz? Evet, kendisine yakışıyor ama aynı topuz modelinden sıkıldık mı ne?



Gelelim Michelle Williams ve Penelope Cruz'a... Williams'ın Louis Vuitton elbisesi peplum detayları ve rengiyle harika görünüyor. Zaten Michelle Williams genellikle straplez ya da yakalı elbiseleri tercih ediyor. BU stil ona çok yakışıyor.

Cruz'un Armani elbisesi ise sade ama çok zarif. Kendisi de elbiseyi "bugüne kadar giydikleri içinde en güzellerinden biri" olarak tanımladı.































Natalie Portman'ın hamileykenki şıklığı nerede, şimdiki nerede... Dior marka, puantiyeli straplez elbisesi ile büyük hayal kırıklığı yaratan Portman, tek puanı makyajı saçı ve makyajı ile aldı maalesef. Kendisi gecenin en rüküş isimlerinden...



Jessica Chastain'in Alexander McQueen'ini Rooney Mara'nın Givenchy'sini ve Milla Jojovich'in Elie Saab elbiselerini ise gerçekten çok beğendik.

George Clooney'in sevgilisi Stacy Kiebler ise güzelliğiyle ve Marchesa kıyafetiyle göz kamaştırdı.

Viola Davis'in zümrüt yeşili Vera Wang elbisesi ve Emma Stone'un kırmızı/bordo Jean Baptista Valdi elbiseleri de kırmızı halının beğenilenleri arasına girdi.

Özetle, 2012 Oscar Töreni'nde şıklar çoğunluktaydı! Natalie Portman ve Meryl Streep'i ise gecenin en rüküşleri seçsek haksız sayılmayız, değil mi?


Seren PAK


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER