› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 12.01.2015

2015 Altın Küre Ödülleri'nin öne çıkan elbise trendleri

Altın Küre Ödülleri, 2015 abiye trendlerini de belirledi. Gecede özellikle beş trend daha çok ortaya çıktı. Ünlüler kırmızı, siyah, beyaz, gümüş, sarı, krem renkli ışıltılı veya dekolteli elbiseleriyle her zamanki gibi kusursuz görünmeyi başardı.

2015 Altın Küre Ödülleri’nde ünlüler her yıl olduğu gibi tercih ettikleri tasarımlarla ilgi odağı oldu. Bu yıl Altın Küre’ye doğal tonların damga vurduğunu söyleyebiliriz. Özellikle göbek dekolteli, balık etekli, straplez, düz kesim ve sırt dekolteli elbiseler tercih edildi. En çok kullanılan renklerse siyah, kırmızı, beyaz, gümüş ve krem tonları oldu. Şıklık yarışına giren ünlülerin elbiselerini renklerine göre kategorileyip, en çok beğendiklerimizi seçtik. Bakalım sizler tercihlerimizi beğenecek misiniz?

2015 Altın Küre Ödülleri'nin öne çıkan elbise trendleri

kolaj golden globe altin kure kirmizi elbise
En şık kırmızı elbiseler
Ödül gecelerinin vazgeçilmez rengi kırmızı, 2015 Golden Globe Ödül Törenin'nde yine başroldeydi. Birçok ünlü kırmızı halıda, kırmızı seksi elbiseleriyle poz verdi. Kırmızı elbiseler için seçilen takılar da göz kamaştırıcı görünüyordu. Heidi Klum Atelier Versace, Allison Williams Armani Prive, Taylor Schilling Ralph Lauren, Viola Davis Donna Karan imzalı kırmızı elbisesiyle muhteşem görünüyordu.

kolaj golden globe 2015 altin kure siyah elbise
En çok beğendiğimiz siyah elbiseler
Bazı ünlüler klasiklerden vazgeçemiyor. Özel davetlerin ve ödül törenlerinin vazgeçilmezi siyah, yine en çok kullanılan renk oldu. Katie Cassidy, Lorde, Jennifer Aniston, Jessica Chastain siyah tercih eden ünlülerdendi. Narciso Rodriguez, Saint Laurent, Atelier Versace ünlüler için siyah tasarımlar yapan markalardan bazıları.

kolaj golden globealtin kure 2015 beyaz elbise
En sevdiğimiz beyaz elbiseler
Beyaz her kadar sıcak yaz günlerini hatırlatsa da kış günlerimizin de artık vazgeçilmezi. Kırmızı halıda asil ve elegan bir stil yakalamak isteyen ünlülerin de sıkça tercihi oluyor beyaz. Şık ayakkabılarla ve minimal clutch çantalarla mükemmel kombinleniyor. Emily Blunt Michael Kors, Kate Hudson Versace, Salma Hayek Alexander McQueen imzalı elbiseleriyle Golden Globe Ödül Töreni'nde poz verdi Özellikle Kate Hudson'un derin göğüs dekolteli elbisesi herkesten tam not aldı.

kolaj golden globe pastel altin kure 2015 elbise
En şık krem elbiseler
Kate Beckinsale Elie Saab, Jennifer Lopez Zuhair Murad, Rosamund Pike Vera Wang imzalı elbisesiyle gecede göz kamaştıran ünlülerden oldu. Krem rengi elbiseleri süsleyen ışıltılı taşlar ve işlemeler ünlü yıldızlara mükemmel bir hava kattı. Özellikle Jennifer Lopez'in ve Kate Beckinsale'in elbiseleri geceye damgasını vurdu.

kolaj golden globe gumus altin kure 2015 elbise
En şık gümüş elbiseler
2015 Altın Küre Ödülleri’ne katılan ünlü isimlerin çoğu tercihini gümüş ışıltılarla süslü elbiselerden yana kullandı. Kırmızı halıda yürürken bir yıldız gibi parlayan televizyon ve sinema dünyasının ünlü yıldızları bu şık kıyafetleri ile göz kamaştırdı. Julianne Moore Givenchy Couture, Amy Adams Gucci, Diane Kruger Emilia Wickstead, Reese Witherspoon Calvin Klein imzalı gümüş renkli elbiseler tercih etti.

kolaj golden globe 2015 altin kure sari elbiselerEn şık sarı elbiseler
Gecenin yıldızları, baharın rengi olarak bilinen sarı rengi kırmızı halıya taşıdı. Sarı renkli bu birbirinden şık elbiselerin içinde objektiflere gülümseyen ünlü yıldızlar, törene günler öncesinden hazırlanarak elbiselerini seçtiler. Elettra Rossellini Wiedemann, Naomi Watts ve Jenna Dewan Tatum Golden Globe Ödülleri'nde sarı tercih eden ünlülerden oldu. Naomi Watts Gucci elbisesiyle bizce gecenin yıldızıydı.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER